zondag 17 juli 2011

Groetjes van Dirkje & co.Hoi hoi,

Alweer een week voorbij,wat gaat de tijd toch vlug! Dirkje is hier al helemaal thuis en draait met alles mee. Eten doet ze nu als de beste!! Vanmorgen haar eitje, nou dat is in een mum van tijd op, ze zou het bordje er zowat bij opvreten!! We hebben er al weer een wandelingetje op zitten, ze stapt zo dapper mee aan het riempje, de mensen die wij tegenkomen zijn zo vertederd van haar, en Dirkje natuurlijk heel enthousiast op hun af, dan zijn we heel trots dat wij haar baasjes zijn ! De kippen hebben we maar opgesloten in hun hok want Dirkje daagt ze steeds uit als zij buiten is,, rent achter ze aan, het is nu nog een spelletje voor haar maar de kippen zien haar al als een bedreiging, dus nemen wij nu al maatregelen. Ook zijn zij totaal van de leg, maar dat is bijzaak!!

De rust is bij jullie teruggekeerd, dan is het ook weer welletjes! Wij weten uit ervaring dat die 9 weken een prachtige tijd is , daarna even wennen, maar dan is het ook goed dat het leven weer z'n oude, vertrouwde kant weer op gaat en de pups hun nieuwe baasjes hebben gevonden, vooral met goede berichten nadien! Zo te horen zijn alle berichten zeer positief en zijn de baasjes, net als wij ontzettend gelukkig met hun teckie!!!!!

30 juli gaan wij naar puppytraining, het zal mij benieuwen. Ik heb dat bij al onze honden gedaan, en is zowel voor pup als baasje goed. 25 juli is er een theorieles voor de baasjes zonder hond en wordt er van alles uitgelegd over de cursus, dus op naar de 25e.

Ik wens jullie nog een fijne zondag toe, morgen zijn de teckies al weer 11 weken!!!

Gauw tot horens,
Groetjes, Nico-Saskia en Dirkje !


**************************************************Hoi Saskia & co,

Wat een goede berichten en heel erg bedankt! Ik moest erg om het kippenverhaal lachen, hoor!

Heel veel plezier morgen op de verweekdag!!

Liefs uit Tilburg van ons allemaal
xxxxxjes voor Dirkje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten