dinsdag 12 juli 2011

Groetjes van Dirkje & co.



Hoi hoi,

Gisteren met Dirkje naar de dierenarts geweest. Een prik en helemaal nagekeken, de dierenarts was erg tevreden en vond het een prima hondje!!!meteen maar wat spul voor ontworming meegenomen. Begin augustus terug voor de laatste prik.

Dirkje is al helemaal thuis. Met het mooie weer is ze natuurlijk veel buiten en als ze zin heeft gaat ze naar binnen om nog wat andere speeltjes op te halen, het liefst van onze kleindochter Febe.



Ook het wipstoeltje van haar is haar favoriet zoals jullie zien. Vanochtend met Febe en Dirkje voor het eerst naar het bos geweest tegenover ons. Dat was een hele belevenis,ze rende achter alle blaadjes aan, kwam verschillende andere soortgenoten tegen en dat ging allemaal prima!!



Alleen als er een andere hond op ons terrein komt blaft ze, zal ze al denken dat ze hier de boel al opgekocht heeft ? haar eigen terrein !!!!! Ook neemt ze goed haar rust op een plekje wat zij gchikt acht, maar ik leg haar dan in haar bench, zodat ze alle rust van de wereld krijgt.Jullie zien ons teckelkind heeft het hier erg naar haar zin !!!!
Groetjes en een dikke knuf voor jullie en aanhang, nico, saskia en dirkje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten