woensdag 6 juli 2011

Een berichtje van Dirkje!



hoi hoi,

Wat een enerverende dag was het vandaag, zolang naar uitgekeken en nu dan werkelijkheid !!

Zoals je weet is alles heel goed gegaan. De reis, en thuis op onderzoek uit. Nou, dat was hollen in de tuin, onder de struiken door, rennen rennen naar een nieuw object ! Zo nieuwsgierig als wat!!

Binnen heeft ze alles geinspecteerd, ja je weet maar nooit of het haar in ons huis wel bevalt, maar tot op heden is alles goedgekeurd !! Vanavond ligt ze in haar bench alsof ze hier altijd al gelegen heeft. Het is een hongerhalsje, ze eet zo smakelijk!!

Ik had echt met je te doen Aliene toen wij wegreden, nu de laatste pup ook naar haar nieuwe baasjes vertrok. De laatste foto van jouw mail typeerde dat echt!! Ik hoop dat je als je het kenneltje opgeruimd hebt weer wat meer vrijheid krijgt en je ook iets langer uit kan slapen! Slapen je teckies vannacht bij elkaar ?

Voor Lobke is het ook aardig wennen, maar het is ook wel weer heerlijk voor haar dat het gedram van haar kroost weer over is, dan is het ook goed zo, dan kan ze weer wat bijtrekken en jullie ook trouwens. Nog hartelijk dank voor alle verrassingen voor Dirkje, geweldig allemaal!!

Ik wens jullie dan ook een goede nachtrust toe, probeer jullie normale leven weer op te pakken, wij zijn dolgelukkig met onze Dirkje en wachten af hoe het vannacht allemaal gaat, maar "negeren"zou jouw Hans zeggen, wij doen ons best !!!!!!!

Welterusten, saskia en nico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten