woensdag 22 juni 2011

Het verslagje van: Dag 51



Goedenavond teckel-fans,

Daar ben ik dan weer met het verslagje van de dag! Wat gaat het toch fantastisch met de zesling! Gisteren zijn de kleintjes ontwormt en ook daar hebben de pupjes gelukkig geen last van gehad.







Teckel-vriendinnen Annemiek & Helma waren ook tijdens het bezoekje op slag verliefd op de kleintjes, en dit roept altijd weer de warme herinneringen van ons eerste nestje op.....ze kwamen toen wekelijks op puppy-bezoek voor hun pupjes Gabber & Cobus.







Dirkje is hetzelfde teckeltypje als Gabber en Dribbel heeft veel weg van Cobus. Geweldig dat je toch veel dingen in elk nestje herkent en zo bekend voorkomt! Natuurlijk hadden wij weer veel te weinig tijd om helemaal bij te praten, dus dat wordt weer snel afspreken!!







Vandaag was het ondanks het slechte wisselende weer, toch een feestje voor ons teckelgrut.

Heerlijk zoals ze hebben gespeeld en een lust voor het oog. Benthe en Dribbel hebben zich kostelijk vermaakt met een frisbee en ik had wat extra speelgoed buiten voor de pupjes neergelegd, en hier werd gretig gebruik van gemaakt.

Doortje was weg van het bot. Een plastic speeltje was helemaal favoriet van Dorus, en hij liep hier trots mee in zijn bekje. Dame Cato & Darius speelden met zijn 2tjes in een tunneltje en Dirkje was iedereen aan het uitdagen achter de bbq. Morgen zal ik proberen een leuk filmpje te maken van het speel-uurtje.

Van de teefjes zijn de oortjes geplukt en het was geen enkel probleem. De reutjes zijn de aankomende dagen aan de beurt. De kleintjes moeten natuurlijk wel bezoek-proof zijn zaterdag....







Gisteren moesten de pupjes gewogen worden voor het ontwormen.
De gewichten op 21-06-2011:

Darius weegt: 2270 gram
Dorus weegt: 2240 gram
Dribbel weegt: 2430 gram
Dame Cato weegt: 2400 gram
Doortje weegt: 1920 gram
Dirkje weegt: 2260 gram

Tot zover weer het laatste nieuws en nog een fijne avond!
Teckelgroetjes van 't Koningshoekje







Geen opmerkingen:

Een reactie posten