maandag 6 juni 2011

Het verslagje van: Dag 35



Hierbij wil ik onze stammoeder Catootje in het zonnetje zetten, want dankzij haar is onze teckelkennel ontstaan !!

Goedenavond allemaal,

Waar blijft de tijd, wordt er vaak gezegd, maar idd zo voelt het ook met een nestje pupjes.......waar blijft de tijd!
Vandaag zijn de pupjes alweer 5 weken, en wat zijn ze toch leuk!

Onze tweeling:





Rond 11.00 uur vanmorgen waren Pleuni & Lonny bij ons en wat hebben ze genoten van alle snuitertjes. Vanaf het begin had Pleuni al heel sterk het gevoel dat Doortje haar hondje zou worden, en nu ze de keus had, was deze gauw gemaakt! Doortje gaat over 4 weken verhuizen naar Hengstdijk en zal op de camping vast veel bekijks hebben.

Terwijl Pleuni en Lonny van een bakkie genoten, konden ze gelijk zien hoe wij de pupjes wogen en hebben ontwormt.









De gewichten zijn vandaag:
Darius is 1450 gram
Dorus is 1460 gram
Dribbel is 1600 gram
Dame Cato is 1630 gram
Doortje is 1270 gram
Dirkje is 1490 gram



Dame Cato oefent alvast om Fitou haar tandjes te laten zien....









Ik heb in de gewichttabel ook de namen van Dame Cato & Dirkje aangepast!
De gewichten van dit nestje komen overeen met die van Catootje's 3e Nestje toen ze 5 weken waren, en dit is toch wel leuk om te kunnen vergelijken.



Natuurlijk heb ik nadat Pleuni & Lonny op de terugreis waren, gelijk met Saskia & Nico gebeld. Ze waren reuze blij dat ik even belde, en hun het grote nieuws kon vertellen, dat Dirkje hun teckeltje wordt.Morgen komen ze in de middag gezellig op bezoek, en kunnen ook zij hun teckeltje officieel in hun armen sluiten!



Wat ik als heel speciaal ervaar, dat bijna alle hondjes dezelfde naam houden. Alleen Dribbel krijgt een andere naam. Gwen heeft altijd gezegd als ze een teckeltje zou krijgen, dan gaat hij Mijnheer Janssen heten. Hoewel Maud heel graag wilde dat het Dribbel zou blijven...........hebben ze de meeste stemmen gelden gedaan hahaha, en was het 2 tegen 1. Dusssss Dribbel gaat na het uitvliegen Mijnheer Janssen heten, en dit is ook een super leuke naam! Wij gebruiken in het nestje nog gewoon de naam Dribbel.





Lobke heeft ons de afgelopen nachten maar korte nachten bezorgd en wij hopen nu de oplossing te hebben gevonden. Het moedertje ligt graag bij haar kleintjes, maar af en toe wil ze toch ook graag op zichzelf kunnen liggen. Vannacht blijft de ren open, en kan zijn er wel in en uit, maar de pupjes niet.............hopelijk helpt dit!

Tot zover weer het laatste nieuws en smakelijk eten!

Fijneavondgroetjes van 't Koningshoekje

p.s. Na een belletje met Gerard & Frenka uit Den Helder, kregen wij te horen, dat ze graag op de wachtlijst willen voor een reutje! Wat super leuk nieuws, dat Cas er een broertje bij krijgt uit nestje van Benthe en Fadiem! Straks zijn er 3 gezinnen die twee van 't Koningshoekje teckels hebben! Het voelt als een een kroon op mijn werk!

"All in the family" foto's




Geen opmerkingen:

Een reactie posten