vrijdag 10 juni 2011

Het verslagje van: Dag 39





Hallootjesss,
Daar ben ik weer met het laatste nieuws......

Vanmorgen schrok ik om 8 uur wakker, en hoorde helemaal niets! Hopla snel het bed uit, want wat is er aan handje beneden!
Er was helemaal niets aan het handje, maar iedereen sliep gewoon nog lekker, inclusief mama Lobke.



Helemaal verbaasd werd ik aangekeken door slaperige snuitjes, en als je dit zo ziet....kan je niet anders als knuffelen en verliefd worden, hoor!



Één voor één gingen ze buiten keurig hun behoefte doen. Het is zo schattig, hoe blij ze 's morgens zijn als ze je zien. Ik loop eerst als de poep-raapster en daarna als de knuffel-mama in het rond. De pupjes komen gewoon op mijn schoenen zitten, en willen dan graag geknuffeld worden.



Wat is ieder pupje toch uniek en speciaal.....

Darius is zo'n schatje, sociaal en vrolijk. Hij speelt heel graag met z'n broers en zusjes, maar ook de grote snuiters vind hij helemaal geweldig.
Kortom een echt vriendje voor het leven!



Dorus legt graag z'n kopje in je nek, en vind zijn zusje Doortje een geweldige uitdaging. Verder is hij zo charmant en opgewekt en staat hij echt zijn mannetje, en vind het geweldig om de wereld te ontdekken.



Dribbel haalt flink de schade in, speelt en daagt de andere heerlijk uit. Verder is slapen en eten nog steeds zijn grote hobby, en krijg je wel 1000 kusjes per dag! Hij blijft de relax-man van het nest tot nu toe!



Dame Cato is het grootste pupje uit dit nest de afgelopen tijd, en is heerlijk zelfstandig, gezellig en lief. Gaat een uitdaging niet uit de weg, maar vind het ook heerlijk om lekker te luieren en te knuffelen. Fitou maak je borst maar nat!



Doortje is klein maar fijn en het pittigste lieve meiske van dit nestje. Het is ook wat om op te moeten boksen tegen 5 grotere zussen & broers. Ze is voor ons een grote knuffel en voelt heerlijk in je handen. Als er iets te beleven valt is dit kleine moppie erbij! Je wordt gewoon vrolijk als je naar haar kijkt.



Dirkje is zo'n echte Dirkje....ze staat dagelijks in de drinkbak te dansen, en vind Sjors een gigantische uitdaging. Ze is net als Darius vriendjes met de hele groep en kan ook heerlijk uitdagen, maar slapen is ook haar grote hobby en heel graag op je arm.

Zoals jullie wel lezen zijn alle pupjes uniek, en wat groeien ze toch prachtig uit!



Vanmiddag zijn onze teckelvrienden Ad & Anita (van Teun's Hoeve) op bezoek geweest. Het is zo leuk om het kleinschalig fokken met elkaar te delen, en Anita was helemaal "in love". Zij hopen over een tijdje hun 4e nestje van Suus te verwachten.
Ik ben helemaal vergeten een leuke foto te maken van dit bezoekje....excuus!



Van zondag t/m dinsdag komen mijn ouders logeren en kunnen ze heerlijk van het nestje genieten. Ze hebben enorm veel respect op de manier hoe wij voor onze nestjes zorgen, en vinden het altijd heel leuk om dit een paar dagen mee te maken. Geweldig als je 82 & 85 bent en dan nog zoveel interesse hebt. Op deze dagen heeft het dagboek vrijaf, maar zal ik wel kiekjes doorsturen, hoor!



Ik wens iedereen een hele fijne avond en tot morgen!! Teckelgroetjesssssssssss van Aliene & co



Geen opmerkingen:

Een reactie posten