vrijdag 3 juni 2011

Een berichtje uit Ermelo!



Hoi hoi,

Wat verwennen jullie ons toch! Geweldig wat we vandaag weer voorgeschoteld kregen, we kunnen er geen genoeg van krijgen!!!!!! En wat wordt de 6-ling groot! Zo te zien kunnen ze nog lang niet buiten hun overbezorgde moedertje Lobke, wat is dat toch een schat voor haar kroost, zo geduldig ondergaat ze toch haar moederschap. En niet te vergeten jullie als superverzorgers !!!!!!!!!!!!! Zo puur voor ons om te zien,
geen moeite is jullie te veel,daar moeten toch wel geweldige teckels voor ons a.s. baasjes uit voortkomen! Aliene, Hans en moedertje Lobke samen staat voor:"" Drie-eenheid"".

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jullie ons het juiste teefje toevertrouwen!!! Best spannend, nu dit weekend bepalend is welk teefje bij ons in Ermelo terecht komt. Voor de baasjes van de reutjes is dit al bekend en is het voor jullie heel leuk dat zij de namen die jullie voor de pups hebben uitgekozen ook zullen gebruiken voor hun pup! Wij vinden de namen nu al passen bij de kleintjes!
Wij wensen jullie een fijn weekend en hopen dat wij dinsdag ''ons'' teckelkind in onze armen kunnen sluiten samen met de andere broertjes en zusjes!!! Wij kijken er zooooooooooo naar uit!!!!!!!!!


Hartelijke groetjes van Saskia en Nico Goedvree.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten