dinsdag 7 juni 2011

Het verslagje van: Dag 36



Heladiladilo, daar is weer het laatste nieuws!

Vanmorgen werden wij om 7 uur door moeder Lobke gewekt, en dit is een hele verbetering met de afgelopen 4 dagen....
Daar zijn wij weer blij mee!



De pupjes doen het geweldig en heerlijk om te zien hoe blij ze zijn, geweldig kunnen spelen met elkaar, en dol op hun moedertje zijn.
Met z'n allen buiten spelen of in de ren is net een film waar je geen genoeg van kan krijgen, en elke keer weer opnieuw af wil spelen.

Wel zie je ook dat de pupjes goed aan elkaar gewaagd zijn. Dame Cato & Dribbel gooien gewoon hun gewicht in de strijd. Darius & Dorus laten zich zeker niet op hun kop zitten, als Dirkje & Doortje ze achterna zitten.





In het begin van de middag kwamen Nico & Saskia Goedvree op bezoek, en wat vonden ze de pupjes gegroeid en allemaal even prachtig.
De kleintjes liepen allemaal buiten, en geweldig hoe ze op de visite reageren. Saskia is helemaal in de wolken van Dirkje (Nico stiekem ook, hahaha), en kan bijna niet wachten totdat Dirkje komt. Ook de kleinkinderen volgen samen met Oma alles op het weblog, en de filmpjes.


Even als vrouwen onder elkaar babbelen, zo lief!!

Het wachten valt idd niet mee, en wij snappen als geen ander hoe moeilijk dit is. De snuitertjes hebben elkaar, hun moeder, oma, tante en Opa Sjors nog heel hard nodig om de hondentaal goed te leren, en dat maakt het misschien wat dragelijk.

Hans is lekker aan het kokkerellen en wij kunnen bijna aanschuiven....

Hele fijne avond en tot morgen! Geteckelde-groetjes uit Tilburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten