woensdag 4 januari 2012

Het verslagje van: Dag 9-10





Bonjour, bonjour,

Daaaaaaaaaaaaar zijn we weer!

Tjonge, jonge wat groeien onze kleinste snuitertjes als kool! Gisterenavond is door Elvira de mijlpaal van 720 gram gehaald en de andere volgen mooi haar voorbeeld en doen lekker mee! De enorme groei-spurt wordt straks wel wat minder, maar het is nu wel erg leuk om te zien.



's Avonds gaan Hans of ik lekker bij de werpkist zitten en pakken wij de pupjes 1 voor 1 bij ons. Benthe wilde gisteren ook graag bij het baasje kroelen en hier moest natuurlijk een leuk kiekje van geschoten worden.....dit zijn altijd fijne en mooie momenten.





Verder zijn de pupjes steeds beter te herkennen.
Elvira is het groots en samen met Elleke zijn zij de donkerste pupjes van de vijfling. Eva en Emma zijn het meest wildkleurig, en doordat Emma kleiner is...kun je deze dametjes ook goed uit elkaar halen. Ja, en Elmo-Joep zit qua kleur er tussen in en door zijn geslacht kan je hem er natuurlijk zo herkennen hahaha.







Je kunt ook merken dat de pupjes lekker rustig bij je gaan liggen als je ze pakt. Nu is het wachten op de 1e oogjes die open gaan.....soms denk ik al te zien dat de pupjes door spleetjes kijken, maar misschien wil ik het wel te graag zien!

Woensdagmiddaggroetjes Aliene & de snuitertjes





*********************************************************



Hallo Aliene,

Nog even een berichtje uit Friesland.

Jaap is hier bezig met de oefen teckel die hij kreeg van de kerstman.

Groet,
Henriƫtte & Jaap Rolf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten