zaterdag 28 januari 2012

Het verlagje van: Dag 32 t/m 34The adventures of "King's corner"

Het vervolg van het sprookje over het E-nestje heeft wel even op zich laten wachten.......het was de afgelopen week drukker dan normaal, en dan blijft er maar weinig tijd voor "the Queen-mum" over, om de avonturen op papier te zetten, en soms schiet het weblog er dan bij in jammer genoeg.....Wat natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid is, dat er dan ook in één keer wel heel veel is gebeurd. Het prinsje en de prinsessen zijn de afgelopen dagen weer volop hun grenzen aan het verleggen en samen met Opa & Oma Koning (waar ons kennel-naam naar vernoemt is) hebben wij enorm van de kapriolen genoten.Ook Rien, Rianne & hun dochter Ingrid zijn vrijdag gezellig op bezoek geweest en wat vonden ze de pupjes mooi en enorm verandert. Doordat ze kleintjes moesten wennen aan het vlees en de darmpjes een beetje van streek waren, mochten ze deze keer de pupjes niet vasthouden. Omdat de pupjes nog niet geënt zijn, was het belangrijk dat ze nu ff geen invloeden van buitenaf kregen, maar natuurlijk heb ik de pupjes wel uitgebreid laten zien, en komen ze snel weer langs!Voor de knapperds was toch wel de verandering van spijzen...... een grote stap in hun teckelbestaan! In de opbouw-fase reageerden de darmpjes 2 dagen goed op het vlees, maar de dagen erna kampten de mopkes met wat dunnere ontlasting. Gelukkig hadden ze plezier voor 10 en kwamen ze toch nog prima aan, maar natuurlijk wil je wel dat het over gaat, en daarom zijn wij de pupjes apart blijven voeren en was goed opletten op de ontlasting van de snorrewietjes. Vanaf vrijdag werden drolletjes weer vaster en inmiddels krijgen ze 4 vlees-maaltijden en natuurlijk ook de borstjes van mama Benthe.

Het moedertje heeft afgelopen week echt nodig gehad om lekker te bekomen van alle drukte die ze heeft gehad, en hebben wij haar heerlijk in de watten gelegd.De karaktertjes leren wij nu steeds beter kennen......

Emma & Elleke zijn de kleintjes van dit koninklijk nestje, maaaaaar laten de kaas van het brood niet eten (kan beter de slobbersaus van het vlees zeggen hahaha) Ook geven deze dametjes met luid gepiep aan dat ze geknuffeld willen worden en bij je willen zijn, maar hebben nu ook al door dat dit juist averechts werkt en ze dan juist niet gepakt worden. Xxxjes geven ze in overvloed en het zijn echte dotjes.

Elmo-Joep is de macho in het nest, maar heeft zo'n klein hartje (een echte man dus ;-)en is zo liefff. Het ene moment stoeit en sleurt hij één van zijn zusje aan de oren door de ren, en zo ligt hij ze weer net zo schattig af te likken. Ook dit heerlijk menneke is heel graag bij je.

Eva & Elvira zijn ook dezelfde types en spelen van hartelust mee. Je kunt merken dat ze groter zijn en regelmatig gooien ze hun gewicht in de strijd tijdens het spel.Het zijn beide ook echte knuffels.Bij het eten hebben deze 2 het meeste geduld om op hun beurt te wachten. Als je ze bij het vlees zet, dan is het ook in 1 hap op. Elmo doet ditzelfde. Elleke & Emma eten iets rustiger, en houden dat tempo niet bij.Inmiddels is het tijd om met de grote snuitertjes het laatste wandelingetje te maken en wordt het morgen vervolgt.....

Zondagavondgroetjes van Aliene, Hans & onze eigen "royal snuiter-club"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten