donderdag 12 januari 2012

Het verslagje van: Dag 17Bonjour, bonjour,

Daar zijn we dan weer met de laatste berichtjes over het E-nestje!!Eigenlijk is er niet zoveel spannends te vertellen, want het gaat hier heerlijk zijn gangetje en alles gaat prima!

De kleintjes drinken graag bij hun moedertje en relaxen & knuffelen graag bij haar. Benthe heeft ons vanmorgen lekker laten slapen tot kwart over 7.

Je kunt merken dat de pupjes al goed op mijn stem gaan reageren en als ik ze oppak maken ze een heel leuk grrrr geluidje. Echt heel schattig!! Zelfs mijn hoestbui ontging Elvira niet en ff later snuffelde ze mij af en kreeg ik een lik op mijn wang.Vandaag staat Eva in het zonnetje en al zeg ik het zelf.....ook van dit van 't Koningshoekjes-puppenkind heb ik weer super leuke kiekjes kunnen schieten!

Teckelfijne dag verder en tot morgen!

Salut Aliene & de snuitertjes

********************************************Hoi Hans en Aliene,

Wat staan er weer leuke berichtjes en foto's op het blog. Ben elke dag weer nieuwsgierig hoe het met de pupjes en natuurlijk onze Joep gaat. En wat doet Benthe het toch goed. Zo lief!!!!!!!!!!!!! Ik moet er niet aan denken om 5 van die kleintjes aan mijn borst te hebben hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij kunnen haast niet wachten tot zondag als we de foto's zien van onze Joep met de kraamvisite. Heerlijk gewoon. En weten jullie wat ik ook zo leuk vind? Die lekkere billen van de pups.Dat vond ik bij Dorus ook altijd zo leuk. Wat een verhaal he??????

Lieve mensen ik ga lekker naar mijn mandje. Dikke knuffels voor alle snuitertjes, voor de pups en Benthe, voor jullie en voor Joep een extra dikke knuf. Liefs en tot zondag Nanda, Martien, Joyce en Bob.Ohh, heb net de filmpjes teruggekeken die op jullie kanaal staan van april/ mei 2010...

Ongelofelijk...... zo herkenbaar...... dat het karakter nog steeds hetzelfde is.....
Zo zie je maar dat jullie opvoeding er echt toe doet!

Want makkelijker en liever kun je zie niet hebben, alleen kunnen jullie nog wat aandacht schenken aan luisteren, dat happert namelijk bij die van mij nog wel eens.....
Oh ja het is een Teckel..... hihi

Zonder gekheid kun je er wel 6 hebben van deze, moet dan alleen een sponsor gaan zoeken:)

Liefs van Ons (Kim & Mao-Chiel)

1 opmerking:

  1. IK was een paar dagen mijn computer kwijt,vond het zo erg dat ik niet iedere dag kon genieten van de geweldige plaatjes,moet me beheersen om niet zwak te worden en toch een klein droppie te nemen.Maar dan kijk ik naar mijn boef Bommel en denk het is zo ook goed,maar toch?????
    Lieve groetjes van Anne-Marie en Bommel

    BeantwoordenVerwijderen