maandag 23 januari 2012

Het verslagje van : Dag 27 - 28Een hele goedemorgen op deze feestelijke "4e verweekdag",

Wat is het de afgelopen week een grote ontdekkingstocht voor het E-nestje geweest!

De kleintjes gingen steeds beter zien, horen en lopen.
Ze werden zich veel meer bewust van alles om hen heen en zodra ze wakker zijn spelen en stoeien ze van hartelust met elkaar en de speeltjes.Ook ben ik gaan oefenen met de poetsbeurtjes, waarin de eerste nagelknipbeurt is gedaan en de pupjes al geborsteld en gekamd zijn. Voor het eerst hebben ze op de krantjes zelfstandig hun plasjes of hoopjes doen, zonder dat mama Benthe het stimuleert met haar tong.De kleintjes hadden zere bekkies omdat de tandjes door zijn gekomen.
Mama Benthe was ook weleens even uit de werpkist en dat waren ze daarvoor niet gewend.

Ook hebben ze een nieuwe smaak-ervaring opgedaan....door het vlees te eten. De aankomende week gaan wij het eten van vlees verder uitbouwen tot 4x per dag!En tot slot hebben ze een grote verhuizing (zie het filmpje) meegemaakt, van de teckel-babykamer naar de teckel-peuterkamer, waardoor de speel- en kijk-ruimte veel groter is geworden, en er een nieuwe wereld open is gegaan.

Het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=UYu0NAKCEyoAl deze bijzondere dingen in hun jonge teckel-leventje hebben ze prima doorstaan en het is een heerlijk stel bij elkaar.

Elmo-Joep ligt heel graag in de bench als hij gaat slapen, terwijl de meisjes dan bij elkaar kruipen. Emma weet al mooi je aandacht te trekken, als ze lekker met je wil kroelen. Elleke staat ook prima haar vrouwtje bij het stoeien. Elvira is ook echt een stoere meid, die ook weer enorm van relaxen houdt. En tot slot Eva die je zo prachtig en uitdagend aan kan kijken.De aankomende week zal ik het blog zoveel mogelijk proberen bij te houden, maar mijn ouders (83 & 85 jaar) komen gezellig een paar dagen logeren. Ik wil hen en de pupjes alle aandacht kunnen geven. Als er tijd over is dan schrijf ik natuurlijk graag de laatste nieuwtjes op het weblog!

Hele fijne week en teckelgroetjes uit het hoofdkwartier van Aliene & co

*********************************************Hallo Aliene.

Wat doen ze het goed en wat zien ze mooi uit,ongelooflijk wat ze in die vier weken al tot echte teckies zijn uitgegroeid !!!
Heb echt weer genoten van het filmpje en het dagboek!!

Fijne dagen met je ouders en dikke knuf,helma en Gabber.

2 opmerkingen:

  1. Hey lieverd wat leuk weer om tre zien en te lezen hoe goed dat ze het doen!! Ik wens jullie ook een hele fijne week met je ouders gniet maar lekker van en met elkaar !! Heel veel liefs knuffel Roos

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je super leuke berichtje, Roosje! Wij gaan lekker genieten :-) Liefs uit Tilburg xx

      Verwijderen