woensdag 18 januari 2012

Het verslagje van : Dag 23Er waren eens 4 teckel-prinsesjes en een teckel-prins geboren bij "van 't Koningshoekje".......Koningin Benthe & Koning Fadiem waren de gelukkige ouders.De namen van de nazaten zijn goed te zien op de afbeeldingen bij dit verhaaltje!

Toen de prins en de prinsesjes een week of 3 waren gingen ze van alles ontdekken en ze konden ineens goed horen en zien.Ook voelde ze 4 pootjes onder hun lijfje waar ze goed op vooruit konden komen, en dan wordt je wereldje ineens wel veel groter.

Gisteren hadden de kleintjes last van hun buikje en dit kwam omdat ze ontwormt waren. Toen Aliene (moeder-overste hahaha) even met de was bezig was, hadden ze heel hun koninklijke suite bevuild en was de stank enorm.Hier kon Koningin Benthe niet tegen aan poetsen.....gelukkig waren daar Liza & Aliene. Die hebben de mini-teckeltjes weer helemaal schoon gepoetst, zodat ze weer fris en fruitig waren.Het is wel enorm wennen voor het moedertje dat haar kroost zo bij de hand aan het worden is, want ook Elleke wist gisteren haar prinsessen-kamer uit te komen en het moedertje van haar troontje te halen.Aandoenlijk is het om te zien hoe leuk de kleintjes met elkaar en hun lieve moeder gaan spelen en dit is al een schouwspel op zich, wat niet verveeld. De geluidjes krijgen ook steeds mooiere toonaarden en het eerste blafje hebben wij ook al gehoord!Vandaag komt er hoog bezoek van Anne (van Prins Darius) uit Tegelen, dus wij gaan voor vandaag het hoofdstuk van het sprookje afsluiten.
Ze maakten er een fijne dag van.....tot het volgende avontuur!

Sprookjesgroetjes van Aliene & de snuitertjes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen