donderdag 5 januari 2012

Het verslagje van: Dag 10-11Hallootjes,

Wat later dan normaal is daar de update op deze zeer stormachtige dag, maar dan is er ook wel heel leuk nieuws!Vandaag ontdekte Liza dat Elleke's rechter oogje een stukje open was.....en het eerste wat ze zag was een zeer blijde Liza & Aliene hahaha! Maar goed dat haar oortjes nog niet helemaal open zijn, want onze blijdschaps-kreet was wel goed te horen ;-)! Dit is en blijft toch prachtig en weer een nieuwe mijlpaal voor het E-nestje. De andere pupjes zullen nu wel snel haar voorbeeld volgen.

Gisteren is Oma Evelyn op de koffie geweest, en ze vond de pupjes enorm gegroeid en prachtig! Verder vind ze de beharing van de kleintjes ook heel mooi, en dit is toch altijd weer leuk om te horen.Mama Benthe ligt nu ook regelmatig lekker in het rennetje in haar mandje en prachtig zoals de natuur dit zelf regelt.
Ik ontdekte net dat er een pupje naast de tepel heel hard heeft gezogen en het is een flinke plek, dus even goed in de gaten houden als de pupjes drinken, welke kleine deugniet de schuldige is.....want dit is voor het moedertje geen lolletje.Wij blijven lekker zoveel mogelijk binnen. Het huis is lekker aan kant, de kaarsjes aan, en met het uitzicht op een super lief moedertje en haar 5-ling, kan mijn dag niet meer stuk!

Fijne dag nog iedereen, en donderdagmiddag-groetjes uit het laantje der Schipluiden van Aliene & co.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten