woensdag 25 januari 2012

Het verslagje van: Dag 30

Hoi, hoi,

Even gauw een verslagje tussendoor.

Het gaat hier prima en de kleintjes genieten enorm van het vlees.
Ze krijgen het nu 3x per dag. Als ik het klaar maak in de keuken ruiken ze het al, en dan komt er een prachtig piep-orkest.

Mama Benthe neemt de afgelopen dagen wat meer rust, nu ze niet meer alle voedingen hoeft te geven, en dit is voor haar even een periode van herstel.

Mijn ouders vinden de kleintjes ook weer zo leuk, en genieten nauurlijk ook van de andere snuitertjes.

De ruimte in de ren vinden de pupjes heerlijk en je ziet per dag groeien en meer ontdekken, maar als ze gaan slapen dan vinden ze het toch fijn om bij elkaar te liggen.

Bij het verschonen van de ren is het geen doen om de pupjes erbij te hebben, want ze vliegen dan alle kanten op :-), en vinden alles interessant In de weken hiervoor legde ik ze keurig ff in een mandje en kon dan mijn slagje slaan, maar die tijd is nu echt voorbij....ik zet gewoon een bench naast de ren en kan dan zelf aan de poets, terwijl ze mooi kunnen toekijken.Tot zover weer het laatste nieuws!! Fijnedaggroetjes van ons allemaal!

p.s.
Nog een leuk filmpje!
http://www.youtube.com/watch?v=IQj4Uos9lzs

**************************************************Hoi Aliene en Hans,

Hoe gaat het met jullie? Ben je weer aan het opknappen Aliene?
En is het gezellig met je paps en mam? Genieten ze ook zo van de pupjes?

Wat een geweldig leuk filmpje van de pups weer. Echt weer heel erg van genoten, Gelukkig kunnen wij via de foto's en de filmpjes goed op de hoogte blijven van het wel en wee van onze Joep!!!!!!!!!!

Zo leuk.Wij hebben het deze week erg druk, zelfs aankomend weekend zit helemaal vol.Wel allemaal leuke dingen, maar zoals altijd zit alles weer in een weekend hahaha.

Wel allemaal leuke dingen, maar zoals altijd zit alles weer in een weekend hahaha.Wij zouden het erg leuk vinden om binnenkort weer even een gezellig brabants bakkie koffie te komen drinken en natuurlijk (daar gaat het toch om) onze Joep te bewonderen!!!!!!!!!!! Zou het in het weekend kunnen? Bijvoorbeeld weer op een zondagmorgen?????

Heel veel liefs van ons 4tjes. Een hele dikke knuf voor onze Joep en voor de andere snuitertjes. Groetjes Nanda, Martien, Joyce en Bob.Lieve fam. van Erp, heel erg bedankt voor het leuke berichtje en lieve kaartje. Hartverwarmend! Tot heel snel! Liefs van Aliene xxxx van Elmo-Joep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten