maandag 2 januari 2012

Het verslagje van: Dag 7-8Een hele goede morgen in het nieuwe jaar,

Allereerst wij wensen wij iedereen nogmaals een teckel-fijn 2012!

Vandaag is er feest, want het is de "1e verweekdag" van het E-nestje!
Wij staan sinds de geboorte van het E-nestje, bij de teckelstartpagina als 3e bij favoriete links en dit is toch "een kroontje" op mijn werk van het weblog. Super leuk!!Het is hier erg goed gegaan met de snuitertjes met oud en nieuw!
Benthe & Lobke hebben er helemaal geen last van gehad en lagen rond 12 uur bij ons op de bank. Sjors & Catootje hebben wij saampjes in de bench in de woonkamer vlakbij ons gelegd, en dit ging ook heel goed.

Normaal is Catootje helemaal van slag, en Sjors denkt met zijn geblaf het geknal tegen te kunnen houden. De pupjes hebben er gelukkig helemaal niets van mee gekregen.Verder hebben wij de afgelopen dagen enorm van alle snuitertjes genoten, en wat groeien de kleintjes enorm!

Normaal is het geboorte-gewicht met 10 dagen verdubbeld, maar op dag 7 had Emma deze mijlpaal al gehaald, en de rest op 10 gram na, dusssssss het lijkt wel of Benthe slagroom in haar borstjes heeft hahaha! Verder zijn inmiddels ook allemaal 1 POND of meer!

Vanaf nu ga ik niet meer dagelijks wegen. Natuurlijk hou ik jullie wel met regelmaat op de hoogte!!Gisteren hebben mama Benthe en haar kroost een kleine verhuizing meegemaakt, want de kerstboom is eruit gegaan, en de werpkist is verplaatst in het zit-gedeelte met een rennetje er aan, zodat Benthe ook iets meer bewegingsruimte heeft.

Het moedertje vind het nu ook prima als de andere snuitertjes haar kleintjes zien en vind het heerlijk om van tijd tot tijd even met z'n allen buiten te zijn. Het is wel heel belangrijk dat Benthe weer als eerste naar binnen mag en gelijk weer naar haar pupjes kan gaan.....het is tenslotte wel haar zorg en trots!

Zoals jullie kunnen lezen gaat het hier uitstekend en morgen weer meer nieuws!

Maandagmorgengroetjes van Aliene & haar snuiter-trots!************************************************Hoi Hans en Aliene, hierbij de beste wensen voor een prachtig 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veel liefde, gezondheid en geluk

Een dikke knuf voor jullie, voor onze Joep en natuurlijk ook voor mama Benthe en haar pupjes!!!!!!

Wat een mooie plaatjes weer op je blog. Echt genieten en wat groeien ze goed zeg.

Groetjes en liefs Nanda, Martien, Joyce en Bob

************************************************Hoi hoi

Vanuit Ermelo wensen wij jullie een heel gelukkig en vooral gezond 2012 !!

Met 't oog op Dirkje zijn we met oud en nieuw thuisgebleven, omdat het voor haar de eerste jaarwisseling was en we eerst moesten uitvogelen hoe zij op al dat geknal zou reageren. Ze was erg verbaasd van al dat vuurwerk, maar ik deed net of het hartstikke leuk was en ze had zo iets van "is zij gek, of ben ik het!"

Maar het werkte wel want ze was er echt niet bang voor, ze werd er niet koud of warm van en sliep op mijn schoot heerlijk door, geen kik!!

Om 11 uur zijn we nog met haar uitgeweest, ja belachelijk, we zijn door de bossen gewandeld, want daar was natuurlijk geen vuurwerk! We konden geen hand voor ogen zien maar Dirkje wees ons gewoon de weg en deed op haar gemak haar behoefte, heel relaxed!!! Dan kan je toch zien wat een heerlijke tijd ze bij jullie heeft gehad want ze is zo'n rustig en relaxed meisje!!

Daarom heb ik alle vertrouwen in het nestje van Benthe, zeker voor de toekomstige baasjes, het begin is voor de pups zo belangrijk!!

Wij wensen jullie, de hondenfamilie, en allen die jullie lief zijn een fantastisch jaar toe in alle opzichten!!!!!!!!

liefs: Nico, Saskia en een hele dikke knuffel van Dirkje!!

************************************************Hoi Aline, Hans en snuitertjes,

Vandaag (na een tijd, je weet hoe lui ik ben op internet) mijn mail bekeken, gelijk in shock, kerstpuppy's, geweldig! Wauw, vier meiden en een knul, fantastisch.

Ik heb gelijk alles gelezen, wat is Benthe een geweldig moedertje.
In ieder geval hartelijk gefeliciteerd met al dat jonge geluk.
Jullie hebben vast weer lieve "ouders" voor de nieuwe "baby's"gevonden.

Met Carlijnemijn gaat het heel goed, ze was gisteravond wel heel bang voor het vuurwerk, ik moet zeggen dat het ook wel heel hard tekeer ging, ik schrok er zelf van.

Vrijdag is Lijntje voor de derde keer loops geworden.

Alsnog voor jullie de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Groetjes en tot hoors, Gerti en Carlijnemijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten