zaterdag 21 januari 2012

Het verslagje van : Dag 26Hallootjes,

Wat krijgen de prinsesjes en het prinsje nu??

Gisteren was het dan zover...... de kleintjes mochten smullen van vlees, en dat lieten zij zich geen 2e keer zeggen, want het ging erin als "zoete broodjes".

Moeder en vader-oversten houden meestal de volgorde aan zoals de pupjes zijn geboren, en zo ook met het vlees geven!Elvira was dus de 1e die verwend werd met het vlees. Hans deed een beetje aan zijn vinger en liet haar proeven, en daarna smulde ze de rest in een mum van tijd op van het schaaltje (wel van mooi porselein natuurlijk) Na haar diner kon Elviertje gelijk op de weegschaal en had ze het magische gewicht van 1200 gram gehaald.Als tweede mocht Eva het vlees eten, en zij hoefde niet eens eerst van de vinger te eten, maar at gelijk al van het bordje. Zij vond het heerlijk en het was niet af te flitsen met de camera.....zo snel had ze het op! En om gezellig met haar zus mee te doen woog ook zij 1200 gram!Elleke was de derde in de rij van lekkerbekkies. Zij ging relaxed op haar kontje zitten en begon ook gelijk van het vlees te eten. Het smaakte haar heerlijk en ze at net alsof het normaalste zaak van wereld was, en ze dit al jaren deed. Elleke woog op de weegschaal precies 1000 gramToen was Emma aan de beurt en ze was er helemaal opgewonden van, want ze rook de lekkere geur van het vlees al. Zo fanatiek als ze kan drinken aan de borstjes van mama, zo at ze ook haar vlees. Een prachtig gezicht en volgens mij wilde ze het liefst nog veel meer, maar dit zijn dingen die langzaam opgebouwd moeten worden . Gelukkig was mama er na het wegen als toetje en dat maakte het helemaal goed. Jajaja en de weegschaal gaf bij Emma ook 1000 gram aan.Last but not least was onze Elmo-Joep en ik kon bijna geen foto's schieten.....want hij at het als een echte vent in een seconde op hahaha. Tjonge, wat vond hij het toch lekker en hij zat gewoon na te smikkelen. Echt schattig!
De weegschaal gaf bij Elmo-Joep, jullie raden het nooit .....precies 1100 aan!Ik heb nog nooit meegemaakt dat de pupjes allemaal zo'n mooi afgerond gewicht hebben, en zo heeft elk nestje weer iets wat uniek is!

Vandaag of morgen wordt de suite van de koninklijke afgezanten vergroot! Je merkt dat de pupjes er helemaal aan toe zijn en graag hun wereldje willen vergroten. Maandag hierover meer nieuws!

Ik hou mij vandaag en morgen nog lekker rustig en hoop maandag weer behoorlijk te zijn opgeknapt voor de logeerpartij van mijn ouders. Bij ieder nestje komen ze altijd een paar daagjes logeren, en ik heb er zin in!Fijn weekend!! Zaterdag-groetjes van Aliene, Hans & onze snorrewietjes

2 opmerkingen:

 1. Het is weer genieten van de mooie plaatjes.
  Fijn weekend allemaal,
  groetjes van Anne-Marie en Bommel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Anne-Marie en Bommel! Ik hoop dat jullie ook een heel fijn weekend hebben gehad en vind het zo leuk dat je het weer op de voet volgt!
   Teckelgroetjes van ons allemaal! Bye bye zwaai zwaai :-)

   Verwijderen