vrijdag 20 mei 2011

Verslagje van: Dag 18 !!





Good evening folks,

Deze week spookt het een beetje op 't net. Als het weblog het niet doet, dan.......ligt het internet er uit, en kan ik gewoon helemaal niets meer. Gelukkig kan ik jullie nu blij maken met een nieuw verslagje en leuke filmpjes!





Wat gaat het toch voorspoedig met de puppy's! (wordt bijna een beetje cliché, maar wel iets om heel dankbaar voor te zijn)
Ze groeien als kool, kijken je al echt aan en reageren steeds meer op geluid.
De gewichten zitten nu tussen de 740 gram en 890 gram!





Verder maken ze goede vooruitgang met het lopen (maar vallen ook nog veel om hahaha), en merk je dat de kleintje last van hun tandjes hebben. Zodra je ze op de hand neemt gaan ze in je vinger bijten, of in je neus vinden ze ook helemaal te gek! Toch is het eten en slapen nog steeds hun favoriete bezigheid!!





Gisteren was het natuurlijk een drukke dag voor het moedertje met de kleintjes, maar ze reageren er gelukkig goed op!


Het jarige stelletje Liza & Jeroen

Oma Evelyn is vandaag ook nog even op bezoek geweest, en kan bij thuiskomst tegen Fadiem in zijn oor fluisteren dat het heel goed met zijn 6-ling gaat!





Vanmiddag hebben Hans en ik samen de pupjes op de foto gezet, en het was weer dikke pret! Je kunt de kleintjes steeds beter uit elkaar houden, en ik ben benieuwd of jullie dit op de kiekjes ook kunnen zien.





Nog een hele fijne avond en fijn weekend!
Tot het volgende verslagje.....





Bye, bye Aliene & co.

p.s.

Filmpje 1: Lekker eten met z'n allen!!

http://www.youtube.com/watch?v=5LrpOnOqEdE

Filmpje 2: Dame Cato is een likkebaard!

http://www.youtube.com/watch?v=5JnR4QhhO_4







3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke fotos!!!!!!!
    We zijn verlied op Darius en Dribbel en dat koppie van Dorus zooooo lief!

    Hier wordt je toch zo blij van!

    Dikke zoenen van de familie van Erp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Lientje en Hans wat zijn jullie toch Gelukkigge mensen zo iets moois te mogen beleven het zo iets wonderlijks en zo mooi om dat te mogen beleven en te zorgen dat ze op een goede plaats terecht komen !!Maar dat is als geen ander aan jullie toevertrouwd want jullie diertjes komen alleen bij de allerbeste terecht en dat is ook heel goed !! Wij zijn ontzettend benieuwd om het geweldige stelletje in het live te zien!! dikke knuffel liefs Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Roosje, het is ook zo heelrijk om in je gezin mee te mogen maken, en wij zijn reuze trots op moder Lobke & haar snuitertjessss!
    Super lief dat je zo meeleeft, meis!
    Heel veel knuffels terug van Lientje xx

    BeantwoordenVerwijderen