maandag 23 mei 2011

Het verslagje van: Dag 22





Goedemorgen iedereen,

Hier is dan het vroeguitdeveren-nieuws "van 't Koningshoekje" ......
Lobke was er wederom vroeg bij deze morgen, dus ben ik gelijk in de pen geklommen!

Zoals ik gisteren al vertelde werden de pupjes voor het eerst ontwormt en wat was het een kostelijk gezicht, zeg! Die vieze snoetjes die ze trokken en de verbazing is op de foto's gewoon te zien.













Darius was het dapperst, want hij verblikt of verbloosde niet eens, en liet de pasta er keurig in. De andere kleintjes deden het allemaal goed, maar daar kwam de pasta soms een beetje om het randje van het bekkie.

Het ontdekken van de karaktertjes gaat steeds meer komen, en als mij iets opvalt zal ik het zeker schrijven.











Vandaag krijgen de pupjes voor het eerst vlees en gaat het afspenen heel rustig beginnen. Het moedertje kan dan ook een beetje herstellen, want 6 honger-wolfjes voeden is een heftige zaak.

Hoe laat je de pupjes hier nou mee kennismaken??

Één voor één laat ik het vlees aan de pupjes proeven van mijn vinger, en dan smikkelen ze dat er vanaf.

Daarna zet ik het resterende vlees op een bordje in de werpkist, en zet de zesling rondom het boord. Doordat de kleintjes dan weer het vlees ruiken, gaan ze er direct naar toe en beginnen te eten.

Ik blijf hier altijd bij, zodat ik weet of ze allemaal wel het vlees binnenkrijgen. Op deze manier bouw ik het vlees geven langzaam van dag tot dag uit. Voorlopig drinken ze ook nog volop bij het moedertje, hoor!



Ik wens iedereen een zonnige dag toe en tot morgen!

Dinsdagmorgengroetjes van Aliene & co


*********************************************

Nog een leuk berichtje uit Ermelo!



Hallo,

Ik kom net terug van de eerste dag van de avondvierdaagse samen met mijn kleindochter. En nu gauw achter de computer of er nog nieuws is uit het verre zuiden! De hele dag loop ik op een roze wolk, het lijkt wel of ik aan het zwangeren ben en ik zo gauw mogelijk moet bevallen. Het zal wel belachelijk klinken, maar ik kijk ook zo uit naar het meisjespupje!!!!!

Allerlei namen schieten de hele dag door mijn hoofd en wat ik klaar moet maken voordat onze pup hier arriveerd. Ze is zoooo welkom!!

Jullie zijn zulke schatten om ons elke dag op de hoogte te houden over het wel en wee van de borelingen. Zo zijn we er toch een beetje bij en heb ook alle vertrouwen dat de pups alle benodigde zorg van jullie krijgen en heerlijk gesocialiseerd worden, wat heel erg belangrijk is voor ons als toekomstige baasjes!

Wij wensen jullie veel sukses met het ontwormen en weet zeker dat ze heel gauw gewend zijn aan de vleesvoedingen die jullie gaan geven!
Ik kijk al weer uit naar jullie volgende fotosessie!

groetjes van Nico en Saskia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten