vrijdag 16 juli 2010

Op de koffie bij Helma en kornuiten

In onderstaand mailtje aan de baasjes van Cooper,
vertel ik onze avonturen:

Eerst even voorstellen:`

Helma, dag gastvrouw & haar kornuiten:






Noortje een goede vriendin van Helma en de hondjes:


Quibus & Cobus van Annemiek, die jammer genoeg zelf moest werken:




Hey Judith & Kelvin,

Jullie laatste vakantiedag is aangebroken......altijd weer jammer, maar het vooruitzicht dat Cooper weer snel in jullie midden is, maakt het waarschijnlijk dubbel en dwars goed!.Geniet nog maar lekker vandaag!

Ik stuur maar even alle foto's van het bezoekje gisteren door, want dan zien jullie het totaal plaatje. Op het weblog kan ik ze natuurlijk niet allemaal plaatsen nl.

Onvoorstelbaar hoe gemakkelijk dit lieve teckel-mannetje is.

Na een rit van een half uurtje, en waarin je Cooper totaal niet hoort, komen wij in Vught aan.



De ontvangst in "Huize Helma"is groots en wij worden begroet door 4 reutjes (waarvan 3 teckels), en Cooper laat het allemaal gewoon over zich heen komen, en gaat heerlijk op ontdekking....

Na 5 minuten voelt Coopertje zich helemaal thuis en gaat in alle mandjes liggen en struint hij in de speelgoedmandjes.





Zijn halfbroers Gabber & Cobus (kinders uit Catootjes 1e nestje) vinden hem helemaal leuk en snuffelen graag aan hem. Hessel (het Caveliertje) was op slag verliefd, en was niet bij Cooper weg te slaan.



Wat hebben wij (Helma, Liza, Noortje (een vriendin van Helma) en ik) kunnen praten over ons favoriete onderwerp, en bovenal genoten van de hondjes. Tjonge wat was het weer gezellig!
Mijn camera heeft natuurlijk weer overuren gemaakt

Maar ja, aan leuke dingen komt toch ook weer een eind, en tegen 13.00 uur waren wij terug in 't Koningshoekje, waar wij natuurlijk weer van harte begroet werden door die 4 kanjers van ons zelf!

Ik heb voor Cooper toch een nieuwe titel erbij bedacht:
COOPER DE RELAX-FLEXI MAN!!





Wat genieten wij toch verschrikkelijk van dit lekkere ventje en wij zullen hem weer heel erg gaan missen!

Natuurlijk zijn wij blij voor jullie en is het ook goed voor Cooper, dat hij vanaf maandag, na een korte tussenstop in 't Koningshoekje, weer op zijn eigen thuisbasis land. Voor jullie weer een fantastisch vooruitzicht!

Tot zover weer het laatste Cooper-nieuws en wij wensen jullie een hele goede en vooral veilige reis toe!!

Vrijdagmorgengroetjes van Aliene, Hans, Liza en alle snuitertjes

Heeeeeeeeeeel veel xxjes (want daar ben ik heel goed in) van Cooper

1 opmerking:

  1. He Aliene en co,

    Wat een foto's!!! en wat leuk, lief en relaxed is onze Cooper he (glunder, glunder, glunder). We hebben net de koffer alvast gepakt, gaan dadelijk een happie doen en daarna lekker slapen voor de terugreis. Met een beetje pijn in hart vertrekken we hier, want wat is het mooi en fijn.....maarrrrrr wat zijn we blij om Cooper weer te zien (en natuurlijk ook onze kleine cavia Catootje). Het is de eerste keer dat ik het niet zo erg vind om naar huis te gaan van vakantie. We hebben hier genoten en van alle mooie mailtjes en foto ś en filmpjes, genieten jullie nog even van onze kleine mooie teckelman (we maken ons er geen zorgen over dat dat niet gebeurt :-))

    groetjes Judith en Kelvin

    BeantwoordenVerwijderen