donderdag 8 november 2012

Groetjes van Lobke

Ik luister aandachtig als mij iets verteld wordt!
 
Goedemorgen teckel-luitjes & pupperds van mij,
 
Na een paar heftige en moeilijke dagen ....dacht ik (Lobke), laat ik mijn teckelschrijfpoot weer eens gebruiken en wie weet helpt mij dit schrijven net zo goed als het vrouwtje, om dingetjes op een rij te krijgen en te verwerken.
 
Mijn vrouwtje is best slim in zulke dingen, dus het is zeker het proberen waard, tóch?
 
Mijmerdemijmer....
 
De eerste paar dagen droomde ik veel....dat ik de pupjes hoorde, rook en dat ik ze wel weer kon vinden. Natuurlijk was alles van de kleintjes opgeruimd, maar ik rook ze met mijn speurneus nog overal. Ja, en als al het zoeken en piepen dan niet helpt, dan weet je wel dat ze ook niet meer komen.
 
Doordat Flip & Foppe nog een paar dagen met z'n 2tjes bij ons waren, dacht ik dat ze mochten blijven, maar afgelopen zondag gingen deze kanjers toch ook echt weg.
 
 
Ook dromen is best fijn!
 
Vanaf gisteren begin ik mij stukje bij beetje, beter te voelen. Het vrouwtje verteld mij alle verhalen van mijn pupjes....
 
Van Basiel kregen wij het bericht:
 
Heej daar,
 
 Het ging super bij de dierenarts, helemaal goedgekeurd! Alleen maar positief en gestoef over de toestand van Basiel en hoe goed hij wel deed!
 
Allemaal dankzij jullie supergoede zorgen die wij als supertrotse baasje gaan proberen vederzetten :-)
 
Dikke knuffels van ons
 
ps
Basiel heeft net samen met Babette tegen mij aan gelegen op de sofa (met een lekkere zachte puppyfleece) en is nu zelf in zijn bench gekropen! Slaapwel!!
 
 
Ik kan alweer lachen...
 
Verder belde Nel gisterenmorgen en 't vrouwtje zette de foon op de speaker, zodat ik de avonturen van Flip kon horen. Ook hij was naar de dierenarts geweest en hij vond Flip een wonderschone pup en was erg tevreden.
 
Dat is toch geweldig als een dokter je pupje zo mooi vind....daar ga ik zelfs als moeder van blozen. Heerlijk al die veertjes in onze billen hihihi.
 
Ook de avonturen die Flip thuis bij Nel beleefd waren ook erg leuk, dat ik moest grinniken.....want ik ken dit natuurlijk als geen ander, als zijn moedertje.
 
Sinds Flip er is, kan Nel gelukkig ook goed slapen en hoe fijn is dit....ik ben zo blij voor haar! Wij horen aan alle leuke verhalen, dat Nel weer helemaal opknapt en weer vreugde heeft, en dat maakt ons ook ontzettend blij.
 
Zou 't kind mij roepen om bij haar te slapen?
 
Tot nu toe mocht ik elke nacht bij Liza slapen en dat is wel zo gezellig. Ze maakt dan een fijn bedje voor mij van een kussen met daaroverheen een vetbedje, en snurken maar ;-)
 
Overdag mocht ik als het baasje thuis werkte mee naar zijn kantoor en ook dat vond ik geweldig. Daar ligt een fijn groot vetbed en met een bot en speeltje kwam ik de uurtjes dan goed door. Ik werd dan in de woonkamer niet constant aan de pupjes herinnert......maar nu kan ik er gelukkig steeds beter tegen.
 
Gisterenmorgen heeft het vrouwtje mij lekker gepoetst en gefatsoeneerd, en van dat gezellige gekeutel, knapt een teckeldame als ik helemaal van op!
Nu heb ik ook weer tijd om in de badjas bij 't vrouwtje te vertoeven.....kortom ik wordt langzaam de oude Lobke weer!
 
Ik zou het bijna vergeten, maar van Foppe kregen wij ook een super leuk belletje over de dierenarts. Ze kwamen hier ook altijd al met hun overleden Max, dus kenden de praktijk best goed.
 
De dierenarts was vol lof over Foppe en hij had nog nooit zo'n mooie teckelpup gezien....is dat nou niet leuk? Vol trots showde de dierendokter Foppe aan zijn assistentes. Waar komt deze knapperd vandaan en toe Helene dit door gaf gingen ze gelijk op de website kijken. Hahaha geweldig al die teckelfans!
 
Nu zijn al mijn teckel-kids bij de dierenarts geweest en kregen wij gelukkig allemaal heel fijne berichten....dus ik en 't vrouwtje zijn wel teckeltrots!
 
De metamorfose van Famke
 
Tot slot, wil ik ook ff vertellen dat wij nu 2 geplukte dames in het rond hebben lopen, want ook Famke moest er aan geloven dinsdag en is door Evelyn & Alien onder handen genomen.
 
Ze was net een dartelend lammetje toen haar dikke vacht er af was, en dit werkt echt aanstekelijk. Gisterenavond hebben wij met z'n 4tjes weer de gekke 5 minuten gehad.....dus eind goed, al goed!
 
Afgelopen week is Darius geslaagd voor zijn GH1, waarschijnlijk zal hij daar zelf nog wel een berichtje van sturen. Anne & Dtje super top gedaan, geteckeliflapstaart!
 
Teckelfijne dag allemaal en ik ga nu wel na dit lange verhaal een dutje doen, maar eerlijk is eerlijk het is fijn om dit op papier met jullie te delen!
 
Toedelsssssssssssssss, poot en lebber van Lobke & co.
 
ps
Weet je, ik vind het zo leuk dat ook Fenna schrijftalent heeft net als Darius, Bommel, Kobus, Murphy, Cobus, Gabber. Mao, Cas en Famke  enz....excuus als ik er 1 vergeet!
xx

1 opmerking:

  1. DEZE WHATSAPP KREEG IK VAN ANNE VAN DARIUS:

    Hier krijg ik het warm van. Wat is dat weer leuk geschreven. Het is alsof Lobke het verteld per foto! De foto's passen 100% bij het geschreven stukje. Zoooooooo mooooooi!! Wat een super schat is Lobke. Super trots dat ze het moedertje van Darius is. Dikke knuffel voor Lobke! Liefs uit Tegelen <3<3<3

    BeantwoordenVerwijderen