maandag 5 november 2012

De dag erna.....

 
Olá, olá,
 
Ja, daar is dan een verslagje van de dag na het uitvliegen.
 
Om 7 uur schoot ik wakker om voor de kleintjes op te staan....toen ik beter wakker werd, besefte ik dat de pupjes nu allemaal waren uitgevlogen en wat voelde dat vreemd en leeg.
 
Toen ik op mijn mobieltje keek was er gelijk al een berichtje van Foppe & co, dat de nacht super goed was gegaan en dat hij al een plasje en poepje buiten had gedaan. Wat een super smsje en dit gaf een blij gevoel.
 
De teckelmeiden waren erg blij toen ik beneden kwam. Lobke begon wel gelijk weer een zoektocht naar de kleintjes, maar was wel goed af te leiden gelukkig.
 
In de morgen kreeg ik ook hele goede, blijde berichten van Flip & Nel, en met Florien was ook alles erg goed bij de dierenarts gegaan en vond hij haar een prachtige, gezonde pup!
 
 
Wat zal er toch allemaal in het bolleke van Lobke omgaan...
 
 
Hans werkte vanuit huis en Lobbus wilde na de koffie graag met hem mee naar boven en heeft daar heerlijk geslapen.
 
Intussen had ik alles klaar gezet om Catootje van haar wilde haren te ontdoen.....zou ze nu ook haar boevenstreken kwijt raken?? Hihihi
 
Het was een heerlijke afleiding en ik moet alle dames strak in 't herfstpak zien te krijgen, dus vandaag was ons oudste teckeldametje aan de beurt!
 
Het is toch altijd minimaal 3 uur werk en natuurlijk houden wij ook altijd een half uurtje pauze maar tegen 4 uur was Catootje weer helemaal gekortwiekt!
 
pfieuw wel vermoeiend, hoor....dat plukken!
 
Liza kwam tegen deze tijd ook weer thuis en ook zij vond het moeilijk dat  de pupjes nu allemaal weg waren.....en dan ook nog haar teddybeertje Cato geplukt,  grrrrrrrr ze houd niet van het nette dames pak ;-)
 
De onrust in Lobke is bij vlagen te merken. Toen ik vanavond na het badderen in mijn badjas beneden kwam, snuffelde mij compleet af, want dit ruikte natuurlijk nog naar de puppekes.
 
Claudia belde vanavond want Fenna was vandaag ook bij de dierenarts geweest! Ook zij is helemaal door de keuring heen gekomen en was hij erg enthousiast over de combi labrador> teckel (wij ook trouwens)!
 
Kortom het was vandaag een productieve, leeg-gevoelige, maar ook zeker een goede berichtjes dag!
 
Morgen is vachtje van Famke aan de beurt, en ook dat zal weer een flinke klus worden. Echt vervelen doe ik mij dus niet en dit had ik bewust gepland om na het uitvliegen te doen.
 
Famke nu nog vol in haar vacht...
 
Liza & ik zijn tot de conclusie gekomen dat wij heeeeeeeeeeeel snel graag weer puppyvreugde in huis willen......dusssssssssss Benthe schiet maar eens op met loops worden hahaha!
 
Zou Benthe ook al van pupjes dromen?
 
Alle baasjes van 't F-nestje wens ik in het bijzonder weer een hele goede nachtrust toe, maar natuurlijk iedereen die dit leest:
Sweet dreams!
 
Grtzzzzzzzz Aliene & co
 
ps Wat hebben wij toch enorm veel teckelgeluk om ons heen....zucht!
 

1 opmerking:

  1. Ach gossie het lege nestsyndroom.... maar zo te lezen ben je de dag goed doorgekomen. Leuk geschreven Aliene!

    BeantwoordenVerwijderen