vrijdag 2 november 2012

Dag 66 van de mannetjes 't F-nestje!

FLip & Foppe aan het knuffelen!

Olá, Olé, Oló,

Het is een heerlijk dagje geweest met de grote en kleine snuiters.

Vanmorgen hebben Flip & Foppe hun eerste autoritje gemaakt en ze deden het prima. Wij zijn even naar de dierenarts in Gilze gereden voor nog een kleine check (er heersen zoveel virusjes).

De dierenarts was super tevreden en vond de knullen prachtig en ze reageerden wel zo relaxed op alles....dus dat zit wel snor! Flip & Foppe kunnen zondag met een gerust hart uitvliegen :-)


Niet zo'n goede foto...gemaakt met mobiel, maar wel grappig om te zien.
Foppe links & Flip rechts!

Verder heb ik heerlijk van de mannekes genoten. Het is zo'n lief en komisch duo, en ze doen het zo goed in 't roedeltje.

Mama Lobke geniet ook nog volop van haar 2 zoons en was dolgelukkig toen wij terug kwamen met haar trots! Zie het filmpje maar

 Het was vanmorgen heerlijk weer bij ons en zijn wij veel buiten geweest.... maar vanmiddag werd het koud en zijn wij veel binnen gebleven.


Flip


Knuffies voor Nel!

Natuurlijk duurt het wachten voor Pierre, Helene & Nel best lang.....dus dan is een filmpje en leuke kiekjes wel heel welkom!


Foppe


Knuffies voor Pierre & Helene

Vandaag nog een leuk telefoontje van Tom gehad en alles gaat super met Fenna. Ook nog even met Nel gesproken en de dagen mogen nu echt wel omvliegen....voor het lange wachten wordt beloond.


Flip op de weegschaal....3660 gram, schoon aan de haak!


Vanavond zijn de mannetjes nog op de weegschaal geweest!Foppe op de weegschaal....3550 gram, schoon aan de haak!


Tot zover het laatste nieuws en fijne avond en goed weekend!

Teckelgroetekes uit Tilburg
Pootje van de snuitersssssss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten