maandag 19 november 2012

Groetjes Joep & co.

Joep, met zijn lekkere kluif!
 
Hoi lieve Aliene en Hans,
 
Met Joep gaat het errrrrrreg goed. Hij is super ondeugend, waaks en quasi onschuldig !!!!!!!!!!!!!!!!Hahaha.
 
Als hij iets doet wat hij niet mag dan doet hij het eerst en gaat dan kijken of Martien het ook gezien heeft. Hij heeft nl heilig ontzag voor Martien. Wij lachen wat af met hem. Wat een ontzettend leuke hond is het.
 
Joep houdt erg van wandelen en tussen de bladeren en struiken snuffelen en springen. Hij is erg sociaal, is dol op andere honden en als het even kan speelt hij wat af met ze.
 
Bij 't baasje Martien in de babystand :)
 
Afgelopen week had hij last van zijn darmen en was niet helemaal fit, maar een dieet met pens heeft wonderen verricht. Vanaf morgen gaat hij weer normaal eten. Zijn ontlasting is weer goed en alles blijft er weer in gelukkig.
 
Hij ziet er ook mooi uit. Een paar keer per week een uitgebreide poetsbeurt en dan moet je hem eens zien glimmen.
 
s`Avonds als we koffie drinken krijgt hij een extra lekker kluifje en als wij dan koffie gaan zetten weet hij het al precies. Hij kan dan gewoon niet wachten!!!!!!!!!!!!!! Super genieten van die kleine boef.
 
Knuffel-knuffeltijd!
 
Ook het alleen zijn gaat goed. Hij gaat dan de gang in met zijn mandje en dat gaat super. In het begin heeft hij wat post te pakken gehad, maar na een reprimande van Martien gaat dit ook goed. En natuurlijk belonen als we terugkomen.
 
Als we erg lang weg moeten gaat hij naar Joyce. Vind ze ook gezellig!!!!!!!!!!! Gaat hij met het breiwerk aan de haal, plaagt de kat enz.enz. En daarna kijkt hij je aan of hij van de prins geen kwaad weet. Die ogen!!!!!!!!!!!!!!! Nou dan weet je al genoeg.
 
Lekker stoeien met Nanda
 
Lieve mensen, Benthe krijgt een heerlijke lebberlik van haar zoon en jullie krijgen er ook een. Heeeeeeel veeeeel lieve groetjes vanuit Veenendaal. Knuf voor jullie van ons Nanda,Martien, Joyce, Bob en Karin ennnnnnnnnnn de aanstaande baby hahaha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten