vrijdag 30 november 2012

Een schrijfpoot van Famke !!


 
Blafferdeblaf,
hier weer een schrijfpoot van mij, Famke!
 
Afgelopen week hebben ik, mijn broer & zusjes, onze 11e Vermaanddag gevierd. Das niet niks, he?
 
Ja, vorig jaar met de kerst (ik weet eigenlijk niet eens precies wat het is ....) zijn wij geboren en dat vonden mijn baasjes wel heel speciaal.
 
Na het uitvliegen van de leuke kleintjes van Lobke was ik best een beetje van slag en miste ik die leukerds erg. Natuurlijk verteld Aliene alle avonturen van 't F-nestje en ik luister dan aandachtig....kun je op de bovenste en onderste foto goed zien!
 
 
Wij zitten weer lekker in ons ritme en hebben de draad weer goed opgepakt.
 
Ik speel weer volop met mijn moesje Benthe. Lobke is weer helemaal de oude en knuffelt wat en zit weer graag 's morgens in de badjas.
 
Catootje is een heel speels en ondeugend Opoe-teckeltje waar ik graag mee dol en saampjes slaan wij ook graag alarm als wij denken als dit nodig is voor vogels in de tuin, de postbode of onverwachts bezoek!
 
 
Morgenvroeg moet ik examen doen voor EG1 (elementaire gehoorzaamheid) cursus. Ondanks mijn geplukte vacht, ga ik rustig in het gras liggen en doe ik de oefeningen prima, dusssss hopelijk ziet de examinator dat morgen ook! Duimen jullie voor mij??
 
Vanavond gaan wij met de baasjes naar de Voice of Holland kijken ...lekker bankhangen met z'n allen. Als ze de Voice of doggies zoeken, dan zouden Benthe & ik best mee willen doen, want wij doen graag alles met geluid hahaha!
 
Fijn weekend en tot een volgende keer maar weer!
Een poot en knuff van Famke & co
xx

1 opmerking:

 1. LEUKE REACTIES VAN FACEBOOK!

  Frank En Anne Vostermans:
  Wat een leuk verhaal weer lieve Famke. Heel veel succes morgen met het examen. Pootje Darius.

  ********************************

  Freule Vos:
  Heerlijk verhaal van jou Famke, en je bent mooiiiiiiiiiii, ik ga duimen met 4 poten dat je het gaat halen, komt goed, beste voor voor zetten, fijn weekend!!

  ********************************

  Anne-Marie Engelen:
  Famke je kunt het, we rekenen erop dat je slaagt,een pootje van Bommel

  ********************************

  BeantwoordenVerwijderen