zondag 4 november 2012

En dan heb je een leeg nestje.......

Hoi, hoi,

Ja, en dan is de dag aangebroken dat ook Flip & Foppe uitvliegen....

Gisterenavond hebben wij nog heerlijk van de knaapjes genoten en wat een prachtig duo is het tóch!

Lobke wilde graag bij haar kindjes slapen en het is net of het moedertje alles aanvoelt en dan graag zo lang mogelijk bij haar kleintjes wil zijn. Natuurlijk gun je dit het moedertje en hebben ze lekker met z'n 3tjes geslapen vannacht.

Lief duo, Flip & Foppe!

Als je dan naar bed gaat, weet je heel goed dat de volgende avond er geen kleintjes meer zijn, maar dat ze dan in hun nieuwe thuis slapen en dit blijft altijd zo'n vreemd idee.

Het is altijd zo dubbel want eindelijk wordt het lange wachten voor Nel & Pierre & Helene beloond en ben je zo blij voor hen, maar komt er hier een grote leegte en gemis... ben je toch helemaal uit je ritme de aankomende week. De grote lieve 4 snuiters helpen mij hier gelukkig altijd enorm doorheen!

Knuffel, knuffel, knuffel-tijd!

Vanmorgen ging de wekker op 7 uur en was het beneden nog helemaal rustig. Toen ik de deur van de kamer open deed keken Lobke en haar kleintjes mij vanuit het mandje aan met zulke lieve trouwe kopjes aan en hoorde ik allemaal getik van blijde staartjes van de rest. Dit geeft toch zo'n geluksgevoel en al was mijn bed nog heerlijk, dit maakt dat meer dan goed.

Hopla, met z'n allen de tuin in voor een sanitaire stop en daarna lekker naar binnen voor het weekend vlees-ontbijt. Dit is altijd binnen een paar tellen op, zodat ik aan de grote poestbeurt kon beginnen, en dit gekeutel verveeld mij nooit.

Hans kwam inmiddels ook naar beneden zodat wij ook konden ontbijten en het huis uitvliegproof  konden maken.

Klokslag half 11 parkeerden Nel & Ruud voor de deur en kon Nel na bijna 10 weken wachten, eindelijk haar teckelmaatje Flip knuffelen. Wat een mooi moment blijft dat toch!Nel had voor ons roedeltje botjes en hoefjes meegebracht en wij kregen een prachtige lieve kaart en .......


Dit leuke zilveren bordje, met leuke knuff voor moeder Lobke!
Wat een verwennerijen en zó leuk! Nogmaals super bedankt!

Nel had gisterenavond voor het slapen liggen meimeren en bedacht zich dat Flip als 4e van 't F-nestje is geboren, als 4e uitvloog en dat nog wel op 4-11-2012, en als dan 4 ook nog je geluksgetal is.....dan kan dit toch geen toeval zijn en moet dit gewoon veel happiness geven, na een hele verdrietige zware tijd!

Wij hadden met het eitje even gewacht, zodat Nel & Ruud dit konden zien en natuurlijk moest het laatste eitje eten bij ons wel gefilmd worden.


De tijd vloog voorbij en er was slecht weer voorspeld dus tegen 12 uur gingen Nel, Ruud & Flip op weg naar Heerhugowaard.


Nog geen 5 minuten later kwamen Pierre, Helene & hun dochter Brechtje. Helene heeft tot nu toe nog elke dag verdriet om Max en zal er door de komst van Foppe weer veel teckelblijdschap in hun huis zijn!


Ook door Pierre & Helene werden wij & de snuitertjes enorm verwend met lekkernijen en dinerbon! Wat enorm lief dat wij zo getrakteerd worden door de baasjes.....natuurlijk echt niet nodig, maar wel heel bijzonder.

Het is zo leuk om de baasjes steeds beter te leren kennen en natuurlijk raak je over de teckeltjes niet uitgepraat. Foppe & Lobke gingen tijdens de koffie nog een dutje doen en dan is het ook tijd geworden dat de laatste schat van 't F-nestje uitvliegt.


De regen kwam met bakken de lucht uit, maar dit mocht de blijdschap van Pierre & Heléne niet drukken, want na bijna 10 weken mocht ook Foppe eindelijk mee naar hun thuis in Goirle en zullen wij Foppe vast met regelmaat zien!

Blijde moeder & dochter!

Lobke had een botje, muziekje aan en was afgeleid.....maar ze wist goed wat er aan de hand was en jankte toen wij Foppe & co gingen uitzwaaien en dat doet toch ff pijn, maar gelukkig was het heel gauw over toen wij binnenkwamen. Wij hebben gauw de ren opgeruimd. Lobke geknuffeld en ze speelde al snel weer met de andere snuiters.

Tja, en dan kunnen wij wel zeggen dat wij terug mogen kijken op een fantastische tijd met de vijfling Fadiem jr (alias Basiel), Foppe, Fenna, Flip & Florien van ons teckeltrots (1e eigen gefokt teefje) Lobke! Ons 7e nestje was een feestje om in ons "Huisje Weltevree" te hebben!

Foppe z'n laatste dutje in de ren...

De telefoon rinkelde al.....dat was Helene! Foppe heeft vanmiddag al heerlijk zijn nieuwe huisje verkent en wat kraamvisite gekregen en is al lekker verwend....hij lag nu lekker te slapen, dusssss dat zijn goede berichten!

Onze teckelmeiden hebben lekker naast mij in de benchjes geslapen, terwijl ik het verslagje aan het maken was, en wij wensen iedereen een super fijne zondagavond! Wij gaan lekker "bankzaken" doen met onze snoetjes tussen ons in.

Houdoetjes Aliene, en de snuitertjessssGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen