woensdag 22 februari 2012

Verslagje van dag 57 - 58



Olá, olá,

Wat is het de afgelopen dagen toch een feestje geweest met de pupjes en onze snuitertjes!

Gisterenmorgen hebben de kleintjes een beetje last gehad van de ontworming.....maar gelukkig herstelde zich dit snel.



Afgelopen maandag kwam Helma (van Gabber) voor de laatste keer de pupjes bewonderen. Jammer genoeg lukte het mijn zus niet om dinsdag nog te komen, maar ik heb mij kostelijk met de hondjes vermaakt!



Het is zo leuk dat de pupjes de afgelopen dagen, af en toe even naar buiten kunnen en hier lekker in de kamer struinen. Wat zie je dan goed hoe het gedrag van de kleintjes is, en wat een gigantische groei ze doormaken!



Als de pupjes wakker worden krijgen ze hun brokjes en zodra dat als sneeuw voor de zon is verdwenen......is het party-time!
Vanmorgen heeft Elvira haar 1e drolletje in de tuin gedaan, en plasten de pupjes keurig in het grind!



Overgroot-oma Catootje was vanmorgen zo lief met de kleintjes aan het knuffelen. Het was een genot om naar te kijken. Je merkt ook dat zij de taak van verwennen heeft (net als bij kinderen) en Benthe de regie in handen heeft en opvoed.



Vooral Emma zit onder het plak bij haar moedertje en gaat er ook rustig tegen in. Geweldig om dit te zien, en als Emma zich gewonnen geeft, dan gaat het over in spelen en knuffelen. Wij zien dit altijd in ieder nestje terug, dat de pittige van de groep een paar dagen flink door het moedertje wordt gecorrigeerd.



De geuren in huis en buiten worden volop ontdekt en dit is toch wel lastig fotograferen hahaha! Je krijgt allemaal kiekjes met de neusje op de grond.....en dat zijn toch echt niet de mooiste!



Zowel de aanstaande baasjes en ik zijn volop in de voorbereidingsfase van het uitvliegen, en het is gewoon niet voor te stellen dat de 9 weken zo voorbij zijn gevlogen.



Ik ga gauw mijn slagje slaan en aan de boekjes werken, de laatste boodschapjes voor de pupjes doen, gedichtjes maken, alle administratie voorbereiden, in de tijd dat de pupjes slapen. Zodra ze wakker zijn.....volop genieten nu het nog kan!

Fijnedaggroetjesssss van Aliene & kleine en grote snuitertjes

p.s. nog een leuk filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=5Z_FW458hVA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten