maandag 20 februari 2012

Het verslagje van: Dag 54-55Een hele goedemorgen op deze feestelijke maandag!

Het E-nestje is alweer 8 weken, het zonnetje schijnt een klein beetje (wat willen wij nog meer?) en het afgelopen weekend was weer erg gezellig met de kleintjes en de rest!!Zaterdag hadden de pupjes nog een beetje last van de enting en konden ze wat moeilijker hun draai vinden. Wij hoopten dat het weer iets beter zou worden....dan mochten de 1e stapjes buiten gedaan worden, maar helaas het bleef te koud :-(Gelukkig vinden ze het ook geweldig om een paar keer per dag met de grote snuiters in de kamer te spelen, en dit is ook een prachtig spektakel. Wij blijven dan zelf meestal rustig bij dit festijn zitten, zodat wij alles goed in de gaten kunnen houden.Onder de banken, stoelen of in de bench kruipen is natuurlijk wel het grootste feest, en als je de kleintjes dan roept .....komt er zo'n schattig snuitje om het hoekje kijken. Zo leuk!De afgelopen paar dagen heb ik de pupjes langzaam laten wennen aan de brokjes, en maakte hier een soort spelletje van. Ik legde dan een slinger van brokjes in de ren, en.........smullen en zoeken maar. Evelyn had mij dit destijds als advies gegeven, en dit blijft een succes. De kleintjes willen nu toch wel graag ge-entertaint worden, en dan is dit weer een leuke bezigheid!

Zoals jullie wel kunnen zien groeit het E-nestje prima, en dit is altijd fijn om te zien. Door de week zitten de kleintjes op de brokjes en in het weekend krijgen ze vlees, met op de zaterdag of zondag als extraatje een eitje (verblijd je)!Gisteren waren Anne & Frank (van Darius) op bezoek en hebben wij geweldig van de snuitertjes genoten met z'n 4tjes en er een hele fijne dag van gemaakt.Toen de temperatuur het even toeliet zijn de pupjes voor het eerst eventjes naar buiten geweest en natuurlijk hebben wij daar een klein filmpje van gemaakt! (ga ik tussen de bedrijven door nog op you tube zetten)Dit is ons laatste weekje samen en ik probeer hier altijd zo weinig mogelijk in af te spreken (is niet helemaal gelukt ;-)) en mij goed voor te bereiden op het komende afscheid.....wat toch altijd moeilijk blijft!Vandaag komt Helma (van Gabber) nog gezellig bakkie doen, morgen mijn oudste zus Annet, Jaap & hun lieve kleinzoon Teun en donderdag komen Anja, Peter & Sven (van Bas & Gijs)....verder staat er tot nu toe niets gepland.Ik wens iedereen een hele fijne week toe! De aanstaande baasjes nog veel succes met de laatste voorbereidingen en hou ons gezellig op de hoogte als jullie tijd hebben......

Maandagmorgengroetjes van Aliene & coHans & Aliene,

We zijn weer gezond en wel en bruin terug van vakantie. Verheugen ons op het uitvliegen. Ans belt morgen nog wel even met Aliene.


Groet van Jan

p.s. Inmiddels alles bekeken van de afgelopen 10 dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten