maandag 13 februari 2012

Het verslagje van dag: 47 - 48 - 49 !!



Wij vieren feest, dus weg met de malaise,
want het is nu tijd voor de polonaise, Hollandaise
van hier tot Oeteldonk!



Goedemorgen teckel-luitjes

Jaaaaaaaaaaaaa, hier in 't Brabantse zijn ze al volop in de stemming voor de carnaval! Natuurlijk zing ik vandaag om de pupjes goed in te wijden..... het bovenstaande liedje voor de 7e verweekdag.

De teckel-roots van het E-nestje ligt tenslotte wel in Branbant en dat zullen de aanstaande baasjes merken, hoor! Eén en al brrrrrrrrrabantse gezelligheid!



Het afgelopen weekend was het weer een feestje met de snuitertjes! Het is een heerlijk stel pupjes, en wat gaat de ontwikkeling in een sneltreinvaart!



Elke dag mogen de kleintjes ook met hun moedertje (om de beurt) buiten de ren spelen, en dit vinden de kleintjes spannend, leuk en het is ook vooral heel leerzaam voor ze. In de eerste instantie wil Benthe dat ze onderdanig zijn en zorgt dat ze gaan liggen, en daarna is het speeltijd.



Op deze manier kan je goed zien hoe de dappere kleintjes zich ontwikkelen en tot nu toe gedragen ze zich heel vrij, en vinden ze alles interessant!



Elvira is een heel relaxed, charmant teefje, die het geweldig vind om haar broer en zusjes te spelen. Vaak gaat ze al eerste weer slapen en zodra ze wakker wordt eet ze graag haar buikje rond.....en dit kun je aan haar gewicht wel zien!



Eva is net als haar zus, heel relaxed en lief. Eva en Emma spelen meestal als laatste van het groepje, terwijl de anderen dan al op 1 oor liggen. Ze kan zo'n heel serieus snoetje trekken, en je aankijken van....ik begrijp het allemaal al!



Elleke is het moriaantje van het nestje en is een echt meisjes hondje. Ze is parmantig, snel, niets zit haar in de weg, en ze is nergens bang voor. Haar favoriete speeltje is de flos en sleurt graag met een doek alsof ze prooi heeft. Zodra ik mijn hand in de ren doe, dan springt ze er vaak als eerste tegenaan en kijkt je smekend aan....pak mij toch ff om te knuffelen.



Emma is het teefje met teckel-pit! Is bij elke gebeurtenis van de partij en Elvira & Eva laten haar vaak gewoon maar gaan, maar Elleke & Elmo-Joep zijn wel in voor haar stoere spel! Je merkt dit de kleine teefje goed haar vrouwtje staat....maar op de hand is ze en grote knuffeldoos!



Tot slot hebben wij daar de enige echte Elmo-Joep, die al zijn charmes in strijd gooit! Hij vind het heerlijk om te ravotten, te eten en als dit mijnheertje graag op de hand wil, een prachtig trompet geluid geeft! Het is een echt allemans vriendje, doe ons vaak aan het lachen maakt!



Het wordt een weekje vol met nieuwe indrukken voor de snuitertjes, want woensdag worden ze gechipt en vrijdag geënt.....kortom altijd weer spannend, maar gelukkig zit er een dagje van relaxen tussen! Zoals jullie wel kunnen zien groeit het nestje prima!


Joehoe, allemaal boven de 2kg...of meer!

Een bijzonder fijne week en tot het volgende berichtje!

Maandagmorgengroetjes van Aliene & de koninklijke snuitertjesssssss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten