woensdag 29 februari 2012

Groetjes van Benthe-Elvira & co.Hallo Aliene en familie en snuitertjes,

Leuke berichtjes van alle nieuwe baasjes het is ook allemaal heel
herkenbaar wat ze schrijven. Wij hebben natuurlijk allemaal een beetje
dezelfde ervaringen!

Onze Benthe jr. doet het ook heel goed ze is al helemaal gewend aan ons. Buiten plassen en poepen gaat ook heel goed op een enkele vergissing na! Ze loopt al netjes mee naar de deur om naar buiten te gaan. Soms wil ze meteen weer naar binnen als ze geen zin heeft maar als wij volhouden dan gaat ze netjes plassen of poepen
en gaat dan weer naar de deur om naar binnen te gaan.Vandaag is ze zo gek als een deur ze weet gewoon niet wat ze met al haar energie moet doen. In de bench even wroeten en dan weer eruit. Rennen naar een speeltje en daar flink mee te keer gaan en nog allerlei andere kuren. Totdat ze zo moe is dat ze zelf in de bench gaat liggen en binnen 2 minuten slaapt.

Het is een grote deugeniet maar ze kan ook lekker kroelen en bij je op schoot komen liggen. Ik moet er wel even aan wennen dat ze overal in wil bijten daaraan merk je goed dat ze al wat groter is geworden. Niet alleen in de speeltjes maar ook in onze handen maar we zeggen wel dat dat niet mag. Is natuurlijk best moeilijk te begrijpen voor een hondje.

Ze heeft al een paar keer aan het riempje gelopen en dat ging best goed. Alleen vandaag vond ze er niets aan. Ze slaapt de nacht door, maar is nog wel vroeg wakker.

Als we er dan vroeg bij zijn dan is alles nog droog. Maar half zeven
is toch wel erg vroeg!

Donderdag gaan we naar de dierenarts ik ben benieuwd hoe dat gaat ik
hoop dat ze zich goed gedraagt!!!!!!!!!!! (grapje)

Groetjes en een knuffel van Benthe,
Rianne en Rien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten