vrijdag 10 februari 2012

Het verslagje van: Dag 46Goeeeeeeeeeeeeeeedemiddag allemaal,

Het was hier vanochtend weer dolle boel in het teckel-bos!

Wat een plezier hebben de prins en zijn prinsesjes toch met elkaar en een klein filmpje laat jullie wel het één en ander zien.

http://www.youtube.com/watch?v=Fi5Acc_UO8E
(ff kopieren en plakken, om het filmpje te bekijken)Toen "the Queen-mom" beneden kwam, kreeg ze een orkest van 5 teckies, die klonken als een groep overvliegende meeuwen.Als een speer werd mama Benthe bij de lawaai-papagaaitjes gezet en dan volgt het smikkel, smakkel, slurpje-orkest! (wel veel aangenamer, hoor)Langer als 2-3 minuutjes houdt het moedertje dit niet vol, want het koninklijk stel is erg wild aan de borstjes....Gelukkig komt er dan een bord gevuld met vlees en kan Benthe verlost worden van de smulpaapjes. In een mum van tijd is het eten op, en jaaaaaaaaaaaaaa, dan is het tijd voor het poets en speel-uurtje.De bench gaat dan uit de ren, en de speeltjes komen er in, en spelen maar. Het leukste speelgoed is toch wel je broertje of zusjes, afgewisseld met een flos, knuffel of doek.Je kan er uren naar kijken en je komt af en toe niet meer bij, want ze maken de leukste geluiden en rollebollen wat af met elkaar. De kleintjes staan nu veel beter op de pootjes en dat is echt goed te zien in het spel!Als de snuitertjes een beetje zijn uitgedold, is het tijd voor de poets en knuffel-beurt, en staan ze te springen met elkaar en wie pak je dan het eerste.....degene die zich het rustigste houdt ;-)Onvoorstelbaar hoe goed de knapperds hun ritme al kennen, en het is en blijft genieten!

Fijn weekend en tot het volgende epistel!

Vrijdaggroetjes van Aliene & de 9 teckiesssssssssss

2 opmerkingen:

 1. Wat is het toch een geweldig stelletje,genieten iedere keer weer.Het filmpje was ook leuk,ze zien er zo goed uit,en er komt flink wat kabaal uit die kleine bekkies.
  Fijn weekend,
  Anne-Marie en Bommel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Annemarie! Het is idd genieten en de geluidjes zijn idd luid en duidelijk, maar ook weer zo leuk! Knuff voor Bommel en groetjes van ons allemaal

   Verwijderen