vrijdag 3 februari 2012

Het verslagje van: Dag 38 - 39 !!



Hallo teckel-liefhebbers,

Daar zijn wij weer met het laatste nieuws van Elvira, Eva, Elleke, Emma & Elmo-Joep.



Wat groeien de pupjes toch als kool en hebben ze veel plezier samen en wij daardoor natuurlijk ook!.



Benthe slaapt al sinds 2 nachten niet meer bij de kleintjes en dit gaat super goed. Wij gaan tegen 23.00 uur naar boven en horen de kleintjes pas tussen 7.00 en 8.00 uur!



Omdat het melk-fabriekje van het moedertje echt moet minderen, geeft ze nog maar hooguit 2x per dag ff haar borstjes. Zo kan ze zelf weer energie opbouwen, en kan ik haar inmiddels ook een stuk minder eten geven. Zou ik haar teveel bij de pupjes laten, dan zouden de pupjes veel te veel van het moedertje nemen, en nu kan ze straks de kleintjes volop opvoeden. De kleintjes krijgen 4 vleesmaaltijden per dag en dit gaat nu goed!



Elvira is met het wachten op eten nog steeds het rustigste en gaat op d'r kontje wachten totdat ze aan de beurt is, en Eva volgt vaak haar voorbeeld. Elleke, Emma & Elmo-joep zijn helemaal gek als ze het vlees ruiken en zetten de luidspreker op 10. De batterijen zitten er goed in, want als ze wakker zijn laten de pupjes goed van zich horen in hun spel en als ze geknuffeld willen worden.



Ik ga gauw mijn slagje slaan en de boodschappen halen, voordat de 3e puppy-ronde alweer aan de beurt is. Het sneeuwt hier volop en het ziet er prachtig uit! Aankomend weekend komen de fam. van Erp en misschien de Fam. Plug gezellig.



Alvast heel fijn weekend en doe vooral voorzichtig op de wegen!

Teckelgroetjes uit het winterse tafereeltje "van 't Koningshoekje"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten