dinsdag 30 augustus 2011

Groetjes van Dirkje & co.



Hoi, hoi,

Wat heb je het toch weer geweldig voor elkaar gemaakt vanochtend met je prachtige kaart, jullie in Tilburg natuurlijk ook van harte gefeliciflapsteert met de 17e verweekdag van de puppies!!

Wat is nu tijd, 't gaat allemaal zo razendsnel!! Mooie kaart heb je er weer van gemaakt Aliene, ik zou willen dat ik dat zo prachtig kon, toch nog maar eens een cursusje "oldies" volgen op dit gebied, ook met name fotoshoppen is iets wat ik nog niet kan, dus men zegt dat je nooit te oud bent om te leren.

Dirkje is het weekend weer mee geweest op de klustour bij onze zoon, hoe braaf ze dan is is niet te geloven voor een pup. Alhoewel ze wordt al best een grote meid. Deze week gaan we er weer een wormenkuurtje tegen aan slingeren, dan is ze er weer voor een maand vanaf. Lekker schoon van binnen!!!

Gisteren was het weer smullen van het zondagse eitje, in notime verdwijnt het , en wordt er nog heerlijk nagelikt of er op het bordje nog een kruimel over is, want die kun je ook niet missen!

Er was deze week geen puppytraining, jammer want dat is best gezellig op de zaterdagochtend, en kunnen we het gesprek alleen over onze puppies hebben, hoe goed ze wel zijn, dat is best wel eens prettig want alle neuzen van die baasjes staan dezelfde kant op!!


Dikke knuf van Dirkje voor mama Lobke en jullie allemaal, groetjes van ons,
nico en saskia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten