donderdag 18 augustus 2011

Groetjes van Dirkje & co.

Afgelopen week kregen wij weer zo'n super leuk berichtje van Dirkje & co!
Heel erg bedankt voor de leuke verhaaltjes over Dirkje!Hoi hoi,

Weer een week voorbij, 15 weken al !! Wat snel gaat het toch. Als ik de foto's van de kleintjes bekijk is er in de tijd dat ze hun bestemming kregen toch heel veel veranderd! Natuurlijk zijn ze al behoorlijk gegroeid, en ook een stukje wijzer geworden, alhoewel we toch ook moeten zeggen, dat de basis perfect was en voor ons de taak om daarmee verder te gaan.

Zaterdag zijn we weer naar puppytraining geweest en elke week kan ze weer een beetje meer. Ze pakt alles heel snel op en ik denk dat ze het ook heel leuk vindt. Ze moest ook door een tunnel heen, nou voordat ik bij het uiteinde ben is zij er al door, zie je het voor je? Ze begrijpt meteen wat je bedoeld en voert het ook uit!! Wel kijken of ze het zo volhoudt want het blijft een teckel!! De instructrice heet zelf ook Dirkje (toeval??) en heeft een zwak voor haar, misschien vanwege de naam,of toch omdat ze de kleinste pup is en het heel aandoenlijk is hoe ze haar best doet om vooral indruk te maken op de andere pups.

Dirkje eet goed, de laatste voeding van de dag geef ik haar Rodi, wat in een mum van tijd op is!! En het eitje op zondag is wel het summum, ze smult er zo heerlijk van!
Ik begrijp dat het verleden week een drukke maar gezellige week was met je ouders, je kunt dan heerlijk bijpraten en dat is af en toe best zinvol!!
Wij wensen jullie weer een fijne week toe en gauw tot horens.

Knuf van Dirkje voor jullie allemaal en groetjes van ons beiden, nico en saskia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten