maandag 1 augustus 2011

Groetjes van Dirkje & co.Hoi hoi,

Even een verslagje van de afgelopen week. Woensdag heb ik Dirkje ontwormd, alles goed gegaan, een pilletje Milbemax tussen de brokjes was zo verorberd! En dat herhalen we nu elke maand heb ik begrepen.Volgende week heb ik een afspraak gemaakt bij de dierenarts voor de laatste prik van Dirkje en hoop dat dat net zo goed gaat als de vorige prik.

Gisteren zijn we voor het eerst naar puppytraining geweest nou dat was me wat! We zijn samen met 8 pups, die allemaal van een groter ras zijn, en toen wij arriveerden lachten ze allemaal omdat wij met zo'n kleine pup aankwamen, nou dat hebben zij geweten, het leek wel of Dirkje dacht: "ik zal ze een poepje laten ruiken" want ze deed zo haar best dat ze de anderen overtrof,ja echt waar, ze pakte alles meteen op! Was ook nergens bang voor en stond haar mannetje (hoe zeg je dat nou, vrouwtje ??? )

Het was een heel gezellig uurtje en op naar de volgende les! We gaan thuis nog een beetje oefenen, maar niet te veel anders wordt het vervelend voor Dirkje, en we willen het leuk houden!Vandaag hebben we een eind met Dirkje gefietst met haar voorop in de mand,met haar kopje op de rand om maar niets te missen van wat er allemaal onderweg te zien was, ze geniet ervan, dat zie je gewoon!Tussendoor hebben we nog even een pitstop gehouden om Dirkje haar toiletgebeuren te laten doen, maar daarna staat ze meteen klaar om onze rit weer te vervolgen! Ze is voor alles in wat we ook doen !!

We hebben er zó,n geweldige hond aan, ze is zo zelfstandig en relaxed, dat hebben we met onze andere honden nooit zo gehad, die waren als pup juist erg druk en ook wel wat schrikkerig, dus is Dirkje een hele verademing!! Zij heeft het nergens over, is overal voor in !! Ook eet ze als de beste, de bakjes gaan op tot de laatste korrel! Ja, het eitje vanmorgen is wel een schot in de roos, dat is zo verdwenen !

Vanavond hebben we het laatste "rondje"van de dag gelopen, ze loopt voorop te stappen alsof ze dat al jaren doet en weet al precies de weg ! Het is hier trouwens heerlijk wandelen, nu doen we nog korte wandelingetjes natuurlijk! Ze ligt nu al op de slaapstand en is denkelijk al een eind in dromeland in haar bench totdat ik haar morgenochtend weer goedemorgen wens, uit haar bench til en haar meteen naar buiten zet voor haar zo nodige behoefte, net zoals ze dat bij jullie gewend was. Wat had ze toch een goede start bij jullie!! Nico heeft het er nog elke dag over, hoe wij het zo goed getroffen hebben met jullie als basis van onze Dirkje!! Je merkt het zo aan haar dat zij een fantastische start gehad heeft!!

Ik wens jullie een fijne werkweek toe, morgen is het al weer 13 weken geleden dat de teckies geboren werden, wat gaat de tijd toch snel he? Gauw tot horens en een dikke knuf van Dirkje voor jullie allemaal!!!!

Groetjes, nico en saskia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten