maandag 1 augustus 2011

Alweer 13 weken.....

Hallootjes,

Wat vliegt de tijd, zeg!
Vandaag is de onze "D-zesling" alweer 13 weken!En morgen 2 Augustus zijn de kanjertjes alweer 3 maanden!

Vanmorgen heb ik de Fam. van Erp over Dorus gesproken, en wat gaat het toch allemaal prima met de kleine man en fantastisch zoals ze genieten. Dit kunnen wij op de foto's wel zien!

Vanmiddag nog gezellig met Nico en Saskia over Dirkje gebabbeld en ook daar alleen maar enthousiaste en blijde verhalen. (zie ook de leuke mail)

En net nog ff met Lilian op de chat gesproken en wat was ze blij dat de teckelmeiden Fitou en Catootje weer thuis waren van het uitsptapje naar Texel. Fitou is voor de helft geplukt en heeft alweer bijna haar zomerpak aan!

Verder gaat het ook super goed met Darius! Anne belt heel regelmatig over de vrolijke avonturen van hun kleine lieve boefje. Zowel Anne als Frank zijn helemaal "in love"!

Mijnheer Janssen is lekker op vakantie in Oostenrijk en bij Doortje is het nu ook een drukke tijd met de campinggasten en de oogst! Heerlijk om allemaal zulke fijne berichten te krijgen! Reuze bedankt!


Nog maar 4 weken geleden.....

Wij wensen jullie vandaag een fijne verweekdag en morgen een super vermaanddag! Voor de pupjes een super goed begin van de week!

Liefs van 't Koningshoekje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten