maandag 8 augustus 2011

Groetjes van Dirkje & co.



Hoi hoi,

Wat een prachtige foto vanochtend van jullie snuitertjes! Al weer een week om, 14 weken zijn de teckies nu, en ze groeien als kool. Ja, bij ons is het ook feest als het bordje met het eitje arriveert, je moet goed opletten anders eet ze het eitje met bord en al op!!

Gisteren weer naar de hondenschool geweest, nou dat was weer dolle pret. Dirkje doet het zo goed, laat zich door niets van de wijs brengen! Ze liepen met een invalidenwagentje langs de puppies heen,nou Dirkje haalde haar neus ervan op, is dat nou alles? Ik bang, hoe kom je erbij?Er zijn er ook een paar schrikkerige puppies bij (niet goed gesocialiseerd!), staart tussen de benen enz. , maar Dirkje reageert niet eens! Toen een paar hele grote pluche beesten van wel 80 cm. hoog, de puppies er een voor een naar toe, Dirkje sprong al meteen naar een arm en hup, daar viel de beer om en bij het ënge"varken ook, kwam meteen bij mij terug, vond er niets interessants aan ! De lessen gaan natuurlijk met beloningen, nou dat werkt uitstekend, ze heeft alles meteen door, ja wat wil je ook, ik ben dan wel de kleinste , maar wel een teckie hoor, zie ik haar denken!!! Op het laatst mogen ze nog even 3 aan 3 spelen, nou dat is tegen geen dovemansoren gezegd, dat is toch het allerleukste van de hele les. Meestal mag Dirkje wel 2 keer want er zijn wat schrikkerige en bij en die doet Dirkje voor hoe je moet spelen, of het werkt weet ik niet....

Gisteren zijn we weer bij onze zoon in Utrecht wezen klussen, Dirkje mee, bench, voer en speeltjes op het balkon, dan is ze zo zoet, je weet niet wat je meemaakt, ´t is uiteindelijk nog een pupje, maar past zich zo netjes aan. Natuurlijk ben ik heerlijk met haar tussendoor aan de Vecht wezen wandelen, dan maakt ze hele bokkensprongen in het hoge gras en rent of haar leven er vanaf hangt, doeten haar toiletgebeuren, even op een bankje zitten aan het water in het zonnetje, en op naar de volgende klus!!!

Nou dat was ons weekend!!! Wij wensen jullie nog een prettige week toe en gauw tot horens!!

Dikke knuf van Dirkje en groetjes van ons, Nico en Saskia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten