donderdag 4 augustus 2011

Groetjes van Dirkje & co.



Hoi hoi,

Nog even een berichtje uit Ermelo.

Vandaag ben ik met Dirkje naar de dierenarts geweest voor haar laatste inenting dit jaar. Ze ging relaxed op de tafel staan en liet zich gewillig betasten, wij hadden een andere dierenarts dan de vorige keer, dit keer een vrouw en ze was weg van Dirkje, ze zei : 'wat een pracht teckel,die zie je zelden", nee echt waar hoor, en vroeg waar we haar vandaan hadden ( ahumm ) , ze wilde haar zoooo overnemen!!!
Nou, dat wil wat zeggen toch! Het koningshoekje is aardig over de tong gegaan !! Dirkje had zo iets van, kijk mij, en gaf daarom geen kik bij het prikje, dat was natuurlijk haar eer te na.

Ze is inmiddels 4,4 kg !! De dierenarts vond haar flink, vooral haar pootjes ! Alles was natuurlijk oke, nog wat pilletjes mee voor de maandelijkse ontworming en hup de deur weer uit na eerst nog even langs de pinautomaat geweest te zijn. Nou Dirkje loopt haast naast haar schoenen (lees: pootjes ) van trots, want ze hoorde best wat er allemaal besproken werd!!! Teckies horen toch alles !!!

Wij hebben de labrador van onze dochter 12 dagen te logeren omdat ze met haar gezin vakantie viert, Dirkje was eerst helemaal gek van hem, hing in z'n oren, poten enz. Nou is de labrador een lobbes en kan haast niet meer goed uit de voeten maar heeft Dirkje wel even terecht gewezen, nou dat werkte meteen, vanaf die tijd hangt ze nergens meer in, loopt nog wel achter de ouwe aan, die alleen maar sjokt.
Zielig hoor, maar ja,m'n dochter en haar gezin beramen zich in de vakantie hoe nu verder met Baltazar. Dus we wachten af !

Nu weten jullie weer zo'n beetje hoe het hier gaat met onze Dirkje.
Nog niets aan de hand met Benthe???? Nog een fijne week en gauw tot horens!!
Dikke knuf van Dirkje voor de snuitertjes en groetjes van ons,
Nico en Saskia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten