maandag 4 oktober 2010

ON PUPPY-TOUR.......... bij Carlijntje & Cooper in Nijmegen!!


Gerti & Carlijntje!

Goedesmorgensssss,

Onze wekker stond vroeg voor de zondagmorgen, en na een heerlijk ontbijtje, douchen, even snel de stofzuiger door het huis zwiepen, dweilen,  (een heel ritueel voor vertrek dus) zaten wij om 11 uur in de auto richting Nijmegen, op deze zonnige herfst dag!


Carlijntje houd nog steeds van...Groeten uit de rimboe!!

Tegen 12.00 uur kwamen wij op het gezellige hofje waar Carlijntje met haar baasjes woont aan, en hoorden wij geen blafje toen wij aanbelden.

Alex was eventjes met Carlijntje aan de wandel, en wij werden ontvangen door Gerti in een rustig huis, want de jongens lagen nog lekker te slapen na het uitgaan!


Zien jullie mij wel??

Wij gingen heerlijk in de tuin zitten, want van zo'n dag moet je toch wel genieten! Toen Alex met Carlijntje via de poort binnen kwam, was Carlijntje helemaal door het dolle heen, toen ze ons zag.


mmmmmmmmmmm, lekker dat "van 't Koningshoekje"'s-bot!

Jeetje, wat was ze dit teckel-meiske enorm gegroeid, en wat een haar! Heerlijk om haar zo te kunnen observeren, kroelen en van haar capriolen te genieten. Wij hadden een bot voor Carlijntje mee genomen, en dit smaakte haar heerlijk! En ja, de leuke kiekjes spreken voor zich!

Carlijntje wat ben je uitgegroeid tot een mooie jonge teckeldame, en wij zijn benieuwd hoe je er na je 1ste plukbeurt uit zal zien!
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, Gerti & Alex en tot een volgende keer!


Ja, en nu met je getrimde fokstertje op de foto!!

********************************************


Cooper met zijn nieuwe aanwinst!

Rond de klok van 2 kwamen wij bij het huis van Cooper voorgereden, en zijn baasjes hoorden de bel niet, maar Cooper wel, hoor! Ooooo, wat was dat teckel-manneke blij, en wij natuurlijk ook!

Kelvin had zelfs het gras gemaaid voor deze dag, en wat hebben wij heerlijk kunnen genieten van Cooper, Judith & Kelvin, de leuke tuin & de najaarszon!




Cooper ging als "de echte relax-man" van dit nestje, aan zijn bot liggen kluiven, en kwam tussendoor lekker kroelen, en bij je zitten.

Wat kun je toch goed merken dat de pupjes nog goed herkennen van hun prille puppy-tijd bij ons, en dat maakt het wel extra bijzonder.

Ook Cooper is een hele flinke teckel geworden, en hij is dol op andere honden en mensen.


Lol, bij het Goffertpark!


Wij zijn lekker een wandelingetje gaan maken in "Het Goffertpark", wat maar 2-3 minuutjes lopen van het huis van Kelvin & Judith is.

Wat een prachtig gebied, en leuk om alle levendigheid er omheen te voelen en ervaren.

Cooper, wat ben je toch een fantastisch mannetje!! Judith & Kelvin wij willen jullie ook hartelijk bedanken, voor jullie goede zorg en ontvangst!


Cooper als fotomodel!

Ja, de tijd vliegt op zo'n dag en tegen half 5 reden wij blij & voldaan weer richting Tilburg, waar wij de verjaardag van ons 13-jarig nichtje Naomi gingen vieren.


De jarige Naomertje!

Het was dus een volle, maar zeer geslaagde dag!! Gelukkig was Frank er, om voor ons eigen roedeltje te zorgen, maar wat waren ze blij toen wij tegen half 8 weer thuis waren, en zo lekker naar andere hondjes roken hahaha!


een flinke lebberbeurt voor Aliene


Nog even een keer poseren!

Fijne week toegewenst, en zonnige najaars-groetjes vanuit 't Koningshoekje!!

1 opmerking:

  1. Lieve T.A.,

    Jippy ik sta erop!!!(haha)
    Wat zijn de pups groot geworden!!
    Ze zijn nog altijd even lief!!!

    Ik komm snel een keer op bezoek!

    xxxx Naomi

    BeantwoordenVerwijderen