woensdag 31 oktober 2012

En toen waren er nog maar 2 kleine snuitertjes van 't F-nestje!Goedenavond allemaal,

Gisteravond was het roedeltje ontregeld door het vertrek van Florien, dat was toch aan alles te merken. Gelukkig hebben de kleintjes wel heerlijk geslapen.

Vanmorgen begon de dag weer vroeg om alles uitvliegproof te maken voor Fadiem & Fenna. De ren schoonmaken, de pupjes verzorgen en natuurlijk lekker met ze spelen en knuffelen.

Vanochtend vloog de tijd en voor ik het wist was het al 10 uur en was alles klaar voor het bezoek.


Liza moest al vroeg stage lopen had wat afspraken voor de ochtend, dus ze hadden al afscheid van Fadiem & Fenna genomen.


Toen Andy & Jurgen kwamen hadden de kleintjes net hun speelkwartiertje buiten en konden ze nog mooi van het 4-tal en de grote snuiters genieten.

De reis-bench werd gelijk al goed ingewijd als tunneltje en het was een komisch gezicht.

Na het kopje koffie en alles te hebben uitgelegd was het tijd voor de grote reis naar BelgiĆ« en 't petit basset vriendinnetje Babette. Jurgen ging lekker achterin bij Fadiem zitten en ik kreeg al snel een berichtje dat de reis heel goed ging!


Vlak na het uitzwaaien van Fadiem kwamen Tom & Claudia al. Wat is het toch leuk om de blijde gezichten van de baasjes te zien en net als ik vinden zij het ook super spannend....


De snuiters en wij werden verwend met bloemetjes, hoefjes, een mooie tekening van Noa en een super lieve brief.
Dank jullie wel, Tom, Claudia, Melvin, Noa & Marley!


Fenna reageerde net als Fadiem prima op het bezoek en ook de bench van Fenna werd gelijk goed ingewijd door Famke & Fenna zelf.

Hans was nog net op tijd om nog een kopje koffie mee te drinken en Tom & Claudia nog gedag te zeggen.

Noa, Melvin & labje Marley wachtte met smart op de thuiskomst van hun nieuwe teckel-vriendinnetje, dus toen wij alles hadden geregeld en uitgelegd was het ook tijd om Fenna uit te zwaaien naar Vinkeveen!

Wij hebben Lobke gelijk bij haar 2 overgebleven kleintjes gelegd en die knuffelde ze compleet af!

Vanmiddag belde Claudia dat alles prima was gegaan, maar Fenna wel een heel klein beetje had overgegeven tijdens het riitje naar huis.

De ontmoeting met Marley was geweldig gegaan en toen Claudia ff met Marley aan de wandel ging heeft Fenna het hele huis rondgesnuffeld. Verder had ze al heerlijk gegeten, een drolletje in huis gedraaid (deed ze hier nooit, hoor ;-) ) en in haar bench geslapen....kortom hele fijn berichtjes.


't Moedertje heeft vanmiddag heerlijk met Foppe & Fip geslapen en daarna volop gestoeit......een prachtig schouwspel!

Jannie belde ook dat het vandaag en vannacht heel goed met Florien was gegaan. Ze voelt zich al helemaal thuis, eet goed en geeft al aan wanneer ze buiten een plasje moet doen, en ook een klein rondje aan het riempje ging best goed.

Nel het baasje van Flip belde ook nog ff hoe het nu met ons ging en zo lief hoe veel mensen met ons meeleven. Nel is de dagen natuurlijk ook aan het aftellen, en heeft alle dagen tot zondag nog iets te doen....dus dan vliegt de tijd gelukkig voor haar.

Tot zover weer de laatste berichtjes en fijne avond!

Greetzzz Aliene & de 6 snuitertjessssssGeen opmerkingen:

Een reactie posten