zondag 7 oktober 2012

Aanstaande baasjes dag!

 
Olá, hej, allo, hola, heda, bom dia,
 
Om half 11 was ons huis bezoekproof voor "de aanstaande baasjes dag" en stond de etagiére met cupcake's (speciaal gemaakt door Liza) klaar om aan te vallen....
 
 
 
Als eerste kwamen Pierre & Helene Franken uit Goirle, samen met hun schoondochter Danielle. Wat waren de grote snuitertjes enthousiast toen het bezoek kwam, en ze werden door Helene getrakteerd op heerlijke koekjes. Foppe wordt hun pupje en ze zijn helemaal gelukkig met deze keuze en Foppe blijft Foppe heten!
 
 
Tom, Claudia, Melvin & Noa van der Kooij uit Vinkeveen kwamen daarna. Voor Melvin & Noa was het de eerste keer dat ze de pupjes zagen en toen ze hoorden dat Fenna hun pupje werd, was Noa extra blij, want dit was op de foto's haar lieveling. Marley (de labrador van de familie) krijgt er een geweldig speelkameraadje bij!
 
 
Nel Brinkman uit Heerhugowaard kwam samen haar zoon Ruud en wat was ze toch blij dat het eindelijk weer zover was, dat ze de pupjes weer zag. Toen ze hoorde dat Flip haar pupje werd ging ze gelijk proberen haar dochter te bellen om het blijde nieuws te vertellen, en ook Flip blijft Flip "van 't Koningshoekje" heten.
 
 
Andy Vandendael & Jurgen Swerts uit Hasselt waren de laatste baasjes die deze zondag kwamen, en ook zij kregen een warm snuiteronthaal. Natuurlijk hoopten ook zij dat ze te horen kregen, wie bij hen & Babette (hun petite Basset) zou komen wonen. Fadiem jr. wordt hun nieuwe huisgenootje en gaat Basiel heten. Ze straalden net als de andere baasjes van het goede nieuws.
 
Super bedankt!
 
Wat kunnen wij weer terugkijken op een hele leuke aanstaande baasjesdag, vol met verrassingen, vragen en van onze kant ook uitleg over de verzorging van de pupjes.
 
Nadat Andy & Jurgen vertrokken heb ik gelijk gebeld naar aanstaand baasje Jannie uit Utrecht, die 16 Oktober komt met haar kleindochter. Wat blij en emotioneel was ze met het nieuws dat Florien haar teckelmeisje wordt. Ook Florien blijft Florien heten, en dat blijft toch altijd heel leuk!
 
 
 Het is zo fantastisch om te merken hoe blij en enthousiast iedereen is en meeleeft met de kleintjes en hun ontwikkeling, en je elkaar weer iets beter leert kennen. Dit maakt het van tijd tot tijd hebben van een nestje zó geweldig!
 
Wij en de pupjes gaan lekker op tijd in de rustwat ;-) Fijne avond nog en tot dinsdag op de 6e verweekdag!
 
Zondagavondgroetjes Aliene, Hans & alle snuitertjesssssssss
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten