dinsdag 30 oktober 2012

Hoera, de 9e Verweekdag van 't F-nestje!Hoera, hoera, hoera
Voor de baasjes in spé nu wel extra!

Vanaf vandaag mag 't F-nestje naar hun nieuwe mand,
Bij de meeste kleintjes verder op in 't land,

Lieve teckelkanjers draag je naam met veel allure,
Want adelijk is een teckel van nature,

Het was geweldig met jullie in ons midden,
uitgegroeid tot echte snoetjes om te aanbidden,

Wij wensen jullie en de baasjes intens veel geluk met elkaar,
Leven graag met jullie mee van jaar tot jaar,

Dus weet dat de deur altijd openstaat,
voor de verhalen, advies en raad,

Carpe Diem !!


Hoi, hoi,

Vandaag is het na 9 weken zover, dat ons eerste pupje van het F-nestje uitvliegt.......de geweldige tijd met de kleintjes is voorbij gevlogen.

Wat is het een lief en makkelijk vijftal geweest en zo ontzettend tevreden. Geen ochtend hoefden wij er eerder uit voor de pupjes en 's avonds na half 9 gingen ze lekker slapen......wij hebben dit weleens anders meegemaakt ;-)

Gisterenavond heb ik samen met Liza alles voorbereid voor het uitvliegen, zodat de baasjes alle informatie hebben en er een goede start in het nieuwe thuis kan worden gemaakt. Wij vinden dit altijd super gezellig om dit saampjes te doen.


De dag begon vanochtend al vroeg en de pupjes voelden goed dat er iets spannends ging gebeuren. Florien kwam ook extra om veel te knuffelen en


Florien haar laatste toetje van Mama Lobke!

Rond half 11 ging de bel en stonden Jannie er met Ursela (haar dochter) en Joyce helemaal blij op de stoep.

De snuitertjes waren nog lekker buiten aan het spelen en toen ik Ursela aan Florien voorstelde trilde het kleintje een beetje.

Gelukkig was dit snel over en ging ze weer lekker spelen en eten met de rest, terwijl wij intussen lekker aan de koffie zaten en ik nog het één en ander kon uitleggen.

De grote snuiters vonden Florien's mandje die voor haar klaar stond, erg leuk en wijdde het mandje in zodat de "van 't Koningshoekje" geur, mee naar Utrecht ging!


Jaaaaa, en dan is het zovér.......Lobke hebben wij in de ren bij haar andere kleintjes gezet, zodat ze druk was met andere dingen en het niet zo in de gaten had, dat ik Florien naar de auto bracht.

Samen met Hans & Catootje hebben wij Florien & co uitgezwaaid en hebben al hele goede berichten gekregen van Jannie.


Florien had maar heel ff gepiept en was heerlijk in slaap gevallen in de auto. Toen ze thuis aan kwamen regende het flink en heeft ze eerst alles in huis flink ontdekt.


Al snel ging ze ook daar weer een dutje doen. Er kwam 's middags ook wat kraamvisite en ook dit vond ze leuk en gezellig! Florien had al lekker gegeten en kennis gemaakt met de poes.....dit vond ze best spannend en wat fijn dat je je dan achter 't baasje kan kruipen.


Toen Jannie & ik belden was ze lekker aan het kluiven op een botje. Kortom het gaat heel goed met dit snoetje en dit doet een mens goed!

En dan zijn er nog maar 4 pupjes over en ook zij hebben heerlijk geslapen vanmiddag. Natuurlijk zijn de kleintjes een beetje van slag, want ineens is het roedeltje anders.


Morgen vliegen Fadiem jr en Fenna uit, dus weer een spannend dagje! Wij kunnen nog een paar dagen van Flip & Foppe genieten, want op zondag zal het hele nestje echt leeg zijn......maar Catootje, Lobke, Benthe & Famke zullen ons gelukkig genoeg afleiding geven, en kunnen wij terugkijken op een fantastische tijd en ervaring!

Fijne avond nog en tot een volgend berichtje!

Tekelgroetjes van Aliene & co

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen