woensdag 31 oktober 2012

Groetjes Van Cobus & Quibus

 
Hallo lieve Aliene.

Hier eindelijk weer eens een berichtje van ons.
 
 
Wij, Quibus en Cobus (Cobus=Lodewijk van het Koningshoekje 1e nestje van Catootje en Janneman en broertje van Lobke) wonen nu alweer een paar jaar samen in Vught samen met onze baasjes Annemiek en Oskar.

We hebben een lekker leventje want we zijn heel belangrijk voor onze baasjes.
iedere morgen worden we zo'n beetje platgeknuffeld en ieder middag gaan we naar het bos.

Vaak wandelen we samen met Gabbertje, een broertje van Cobus ....tuurlijk ook van Lobke ;-) en in het bos spelen we heel vaak tikkertje en verstoppertje. Het is ook het hoogtepunt van de dag voor ons.
 
 
's Middags zijn we dan weer lekker moe en rustig. Dat vindt ons baasje Annemiek heel fijn want dan kan ze boekjes en verhaaltjes over ons schrijven. Dat vindt ze heel leuk. We maken allerlei avonturen mee.

Quibus heeft een keer een kip gevangen op een camping en dat is een heel spannend boekje geworden. Cobus is weggelopen in de duinen om konijnen te vangen, jullie begrijpen wel dat dat ook in een boekje staat.
Ja, ja je kunt echt lachen met ons hoewel dat met die kip was niet zo om te lachen vertelde ons baasje.

Nou, wij vonden het leuk om op het weblog van Aliene weer eens wat te laten horen.

We maken van de gelegenheid gebruik om iedereen de groetjes te doen en misschien tot een volgende keer!!


xxx Quibus en Cobus

Stoere sneeuw-teckel Cobus!
 
ps
 
Annemiek heeft van een uitgeverij een contract gekregen om een kinderboek te schrijven over Quibus & Cobus.......dus binnenkort nog meer leuks te lezen en worden het serieus BT-ers hahaha!
 
Porficiat Annemiek, met deze fantastische uitdaging! Je inspiratie-bronnen lopen dagelijks om je heen, is dat niet geweldig?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen