donderdag 25 oktober 2012

Dag 57-58 F-nestje!

 
Hoi, hoi,
 
Wat is het toch super gezellig met 't F-nestje in ons midden!
De voorbereidingen voor het uitvliegen zijn in volle gang, zoals de nageltjes knippen, oortjes plukken enz.
 
De pupjes zijn wel echte bofkontjes, zo vaak als ze lekker buiten konden spelen. Dit blijft natuurlijk uitzonderlijk voor de tijd van het jaar.
 
 
 
Gisteren zijn Pierre & Helène geweest om Foppe eindelijk in hun armen te kunnen sluiten. Het was zo leuk dat ze de grote en kleine snuiters konden zien struinen, en hier hebben ze onder de overkapping met een bakkie van genoten!
 
 
's Middags zijn Rien & Rianne van Benthe jr (zus van Famke) ook het nestje komen bewonderen. Ze konden zich gewoon niet meer voorstellen dat Benthe ook zo klein was bij het uitvliegen.....ja, deze kleine dreutel-periode is ook maar zo kort, dat je daar wel dubbel en dwars van moet genieten!
 
 
De pupjes zijn zo blij als ze wakker worden en dan naar buiten mogen. Maar wat vinden ze het toch ook heerlijk om lekker geknuffeld te worden en even alleen de aandacht krijgen. Het dagelijkse poetsbeurtje is hier altijd een mooi voorbeeld van....zo kun je oefenen, maar ook gelijk een band op bouwen en het leuk maken! Op die manier is het een heel postieve ervaring.
 
 
Nel ( het baasje van Flip) is een weekje met haar familie naar Zwitserland. Voor haar extra emotioneel omdat dit de lievelingsplek van haar en pas overleden man Ton was.......gelukkig duurt het dan niet lang meer voordat haar teckelmaatje Flip komt en zal dit weer vreugde na een heel verdrietige periode geven!
 
 
 
Vandaag zouden Anja & Peter (van Gijs & Bas van 't Koningshoekje) komen, maar Anja belde al vroeg af omdat ze ziek was.
 
Evelyn kwam de pupjes voor het uitvliegen ook nog een keertje bewonderen en heeft geholpen om oortjes te plukken. Verder heeft ze ook aan mij instructies gegeven voor de show van zondag waar ik met Famke moet lopen in de jeugdklasse. Heerlijk zo'n privéles in iets waar ik niet zo'n ster in ben. Na wat aanwijzingen ging het hartstikke goed, en wist Famke precies wat er van haar verlangt werd.
 
Annemiek (van Quibus & Cobus) komt zometeen lekker puppen knuffen. Ze zou samen met Helma (van Gabber) komen, maar ook zij was niet lekker.
 
Kortom het een gezellig visiteweekje, waarin de pupjes weer flink gesocialiseerd worden en indrukken op doen! De kleintjes reageren hier prima op!
 
Fijne verder en teckelgroetjes van Aliene & co.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten