maandag 15 oktober 2012

Een gezellige dag met een teckelrandje!

Liza, Rianne, Rien, Benthe jr, Anne met Bonny van Jenny
 
Goedemorgen allemaal,
 
Wat hebben wij gisteren een plezier gehad bij de teckelbesprekeing in Hoeven.
Niet iedereen staat op het kiekje hierboven.....want ook nu viel het niet mee om alle teckelfans bij elkaar op de foto vast te leggen, want telkens was er wel iemand gevlogen. Anja, Peter, Diana & Evelyn staan hierdoor niet op de foto.
 
Anne & Frank (deze keer zonder Darius, want die was bij Roy gebleven) kwamen rond de middag. Na eerst van koffie met heerlijke Limburgse botervlaai te hebben genoten, gingen wij (Liza, Anne & ik) als 3 teckeldametjes met Famke op pad.
 
Frank & Hans bleven als goede oppas bij het nestje en gingen ook nog lekker struinen in de Loonse & Drunense duinen! Frank was hier nog nooit geweest en vond het "ongeloofelijk"
 
Wat heerlijk om dan eens live bij te kunnen kletsen ipv aan de telefoon, maar de tijd vliegt en voor je het weet is zo'n leuke middag alweer voorbij.
Maar ik zal bij het begin van de middag beginnen......
 
Rien & Benthe jr
 
Evelyn, Diana, Rien, Rianne & Benthe jr. waren er al toen wij aankwamen en hadden een fijne tafel waar wij gezellig met elkaar konden zitten, dus het feest kon beginnen, en natuurlijk gingen veel gesprekken over hondjes, hondjes, hondjes!
 
Benthe jr & Famke vonden het zo leuk om elkaar weer te zien in Hoeven, en de zussen speelden gezellig onder de tafels en tussen de benen door.
 
Liza aan het kroelen met Benthe jr
 
Voor Benthe jr was het de 1e x dat ze een klein showtje liep, en ze deed het prima samen met Rien. De keurmeester was erg over haar te spreken en vond haar heel mooi. De vacht was nog een beetje zacht, maar na een goede plukbeurt zou dit op de lange duur goed komen. Benthe jr is  voor het plukken in hele goede handen bij Evelyn.
 
Famke op tafel bij de keurmeester!
 
Voor Famke was het ook alweer ff geleden. Ook over haar was de keurmeester erg te spreken en ze zag in beide teckels, de lijn van Evelyn terug. Ze vond de onder belijning van Famke zo mooi en was dol op haar lekkere gespierde billen. Famke deed het gelukkig op tafel ook erg goed en het was een fijne oefening voor de show naar Gorsel, waar ze eind Oktober haar beste pootjes voor mag zetten.
 
Aan alle leuke dingen komt ook weer een eind, maar wij kunnen op een hele fijne dag terugkijken!
 
Anne met Catootje
 
Frank met Fenna
 
Fijne maandaggroetjes van Aliene
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten