woensdag 10 oktober 2012

Dag 42-43 van 't F-nestje!

 
Heleu, heleu,
Daar is dan eindelijk met het verslagje van de 6e verweekdag!
 
Het was wel een heel speciale, want op deze mijlpaal dag, werdt het F-nestje ook nog eens onverwachts gechipt.

 
 
Het stond eigenlijk voor maandag de 15e gepland, maar er kwam een gaatje vrij, zodat de chipster Petra Manders gisteren al kon komen.
 
Alle snuitertjes piepten wel eventjes, maar moeder Lobke stond gelijk paraat met haar borstjes en daarna een lekker tukkie .....dan is het chippen gelukkig zo vergeten.
 
 
Het was gisteren ook zulk heerlijk najaarsweer dat de kleintjes ook een paar keer buiten zijn geweest. Het plezier is op de foto's wel te zien!
 
Wel een bof om nog zulke dagen te treffen, want als het alleen maar nat en koud is, dan kunnen de kleintjes toch niet naar  buiten en dat is wel heel jammer.
 
 
Fenna had gisteren een nieuw soort bot gevonden....het leren hengsel van mijn plukmand en natuurlijk blijft het fototoestel dan niet stilstaan, om deze boevenstreekjes vast te leggen hahaha.
 
 
Het is zo'n geweldig gezicht, hoe onze jongste teckel Famke met de kleintjes speelt. Ze vind alles goed en gaat gewoon voor de kleintjes liggen, zodat ze op haar kunnen klimmen en stoeien.
 
Kortom het was weer een dag met veel indrukken, maar de kleintjes waren er heel relaxed en ontspannen onder en wij hebben weer zin in de nieuwe week!
 
Fijne woensdag verder en tot een volgende berichtje!
 
Teckelgroetjes uit Tilburg en een poot van alle snuitertjessssssssssss
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten