maandag 22 oktober 2012

Dag 55 van 't F-nestje!


Een hele goede maandagmorgen,

Ik was eigenlijk van plan om morgen een stukje voor het blog te schrijven met de 8e verweekdag, maar er is alweer zoveel gebeurd....en 't is ook wel een lekkere afleiding op de dag dat mijn 86 jarige vader een nieuwe pacemaker krijgt. Dit blijven toch erg spannende dingen op zo'n leeftijd, maar gelukkig is hij verder in een super goede conditie en was het fijn om mijn ouders vorige week een paar daagjes bij ons te hebben.

Fenna & Florien

Het weekend is weer voorbij gevlogen en helemaal als je zoveel plezier met de snuitertjes hebt. Wat boffen wij toch dat 't F-nestje nog zo lekker hun pootjes in de tuin kunnen strekken met dit geweldige najaarsweer, en daar ook veel indrukken opdoen.

Lekker takje, hé Foppe!

Gisteren rond de klok van 15.00 uur kwamen Tom Claudia & Noa om Fenna voor het uitvliegen nog te kunnen knuffelen en natuurlijk alle pupjes te bewonderen.
Hans was ze met de grote teckies tegemoet gelopen en kwam ze onderweg tegen. De kleintjes waren samen met mij in de tuin. Wat was dat een leuk gezicht, toen ze de tuin in kwamen, dat eerst Florien & daarna Fenna op ze afkwamen. Tom werd gelijk helemaal afgelikt door Fenna dus dat zat helemaal goed!

Toen de kleintjes uitgespeeld waren, zijn ze lekker in de ren gegaan en was het voor ons tijd om bij te kletsen onder het genot van een kopje thee, fris, koffie met wat lekkers ;-)

Fadiem vond dit wel een erg leuk spelletje!

De tijd vliegt altijd voorbij en toen Tom, Claudia & Noa weer naar Vinkeveen gingen hebben wij ze met Fenna & Catootje (onze rasechte uitzwaai-teckel) uit gezwaaid. Lobke zag dat haar kleintje weer mee terug kwam en had weer rust.....'t moedertje houdt alles echt goed in de gaten.

Fenna's test of het puntje van de neus er nog zit!

Tja, in een hele korte tijd verandert er zo gigantisch veel en zie je de kleintjes van hele afhankelijke pupjes, ontpoppen in kleine teckeltjes met ieder hun eigen identiteit! Morgen gaan wij de laatste week van 't F-nestje in......en het echte aftellen is dan ook begonnen. 't Blijft keer op keer slikken, maar wat zullen de baasjes blij zijn, en wij natuurlijk ook voor hen!

Flip, de heerlijke knuffeldoos!


Hele fijne week allemaal! Jullie snappen dat het voor ons extra genieten zal zijn.
Teckelgroetjes uit Tilburg van ons allemaal


't F-nestje groeit als kool!

****************************

LEUK BERICHTJE:Hoi Aliene,

Dankjulliewel voor de filmpjes!! Superleuk om de snuitertjes zo te zien spelen.

Vanmiddag vonden we ook geweldig, ontzettend fijn om Fenna vast te houden.

Na het bezoek aan jullie hebben we Melvin thuis opgehaald, hij zat met zijn hoofd in de studieboeken (PTA-week op school), en zijn toen naar mijn (schoon)ouders gegaan.
Marley was daar al en zij heeft ons helemaal afgesnuffeld. :-)

Toen we oma (moeder Claudia) vertelde dat Fenna gelijk naar Tom was gelopen, raakte ze geëmotioneerd. Ook opa en oma kijken uit naar Fenna's komst en zijn razend nieuwsgierig!

Fenna hoort er al helemaal bij, ook al is ze nog niet fysiek aanwezig.

Geniet daar nog van de leuke, lieve, grappige en drukke momenten. Wij zorgen ervoor dat alles klaar is voor Fenna's komst en tellen de dagen af.

Groetjes Tom, Claudia, Melvin en Noa

1 opmerking:

  1. LEUK BERICHT:

    Hallo lieve lieve mensen, wat een belevenissen allemaal ik ben ook aan de beurt als het bij jullie klaar is sta ik op het begin Nicky is zwanger van vier puppy's.

    Jannie kan niet wachten tot het tijd is en heeft er zo veel zin in t komt helemaal goed en florien krijgt een mega leventje hoor als een echte van het Koningshoekje betaamd heel veel plezier en succes nog en tot snel!

    Dikke knuffel van janie en groetjes van mij maar weer

    BeantwoordenVerwijderen