vrijdag 19 oktober 2012

Dag 51-52 van 't F-nestje!!



Hallo allemaal,

Wat hebben wij een fantastische dag met de teckies gehad.....onvoorstelbaar zulk prachtig weer en daar hebben wij dubbel en dwars van genoten. Dit is op de kiekjes wel terug te zien.


De kleintjes zijn van 10.00 tot 14.00 uur samen met mij buiten geweest, en ik heb heerlijk bij ze op de grond gezeten en was een fijn speeltoestel ;-) Zelfs hun slaapuurtje hielden de kleintjes in 't zonnetje.

Geweldig om te zien hoe de kleintjes samen spelen, communiceren met groot en klein en ook zelfstandig dingetjes ondernemen.

Het is wel een bijzonder lief en tevreden stel pupjes bij elkaar, die zich kostelijk kunnen vermaken en ook om de beurt komen knuffelen.

Fadiem jr. kiekeboe!

Wat ziet Fadiem daar??

Smaakt dat naar meer, Fadiem? 

Fadiem jr. is de grootste van het nestje en de eerst geboren pup, en gooit in het spel af en toe zijn gewicht in de strijd, maar is daarentegen ook de grootste kroelkont bij alle kleintjes. Als hij iets te spannend vind, komt hij gauw bescherming zoeken.....dus een beetje een held op sokjes hahaha!

Foppe showt 't puntje van zijn tong..

De lieve slaapkameroogjes van Foppe!

Dat is genieten, hé Foppe?

Foppe is de lieve ondeugd van het nestje, en is een grote uitdaging voor Famke....waar hij ook elke dag een tijdje mee ravot, en de hondenregeltjes leert! Geweldig zoveel plezier ze saampjes hebben, maar ook met de kleintjes speelt hij super graag!

Hallo, ik ben Fenna!

Fenna heeft een heerlijk pauzeplekje

Fenna stelt zich ff voor aan het betonnen exemplaar!

Fenna is een olijk teckelmeisje, die met haar open blik je hart verovert. Ze speelt met iedereen, maar gaat ook rustig alleen op onderzoek uit. Als de camera in de buurt is, blijft ze spontaan staan.....of ze zeggen wil: Moet ik ff kijken?

Flip heeft een geweldige slaapplek gevonden!

Hier ligt Flip trouwens ook erg lekker...

Hoe kan Flip hier nu uitkomen?



Flip is heerlijk relaxed en is ook een echte knuffel. Hij kan zo lekker dromerig kijken, maar als hij op dreef is, dan doet niets voor de anderen onder, hoor! Hij moet er wel het nut van in zien.....maar daar ben je tenslotte ook een teckel voor!


Ja, dat vraagt Florien zich ook af!

Zon, takjes en je familie om je heen.....wat Florientje nog meer?

Lekker van genieten, Florien!

Florien is een heerlijk kittig ding, die altijd in is voor ravotten, maar ook graag knuffels komt halen. Ze is zo vlug als water en vandaag heeft ze met Hans aan het riempje gelopen en deed het geweldig. Van buurhond Joep (een jonge Golden Retriever) was ze totaal niet van onder de indruk, en ze begroete iedereen die ze tegen kwam heel vriendelijk.

Kortom het is zo gezellig, genieten en weer zo'n mooie ervaring om mee te mogen maken, en zo'n dag als vandaag werkt heerlijk ontspannend na de afgelopen drukke dagen!!

Fijn weekend en teckelgroetjes uit Tilburg van Aliene & de snuitertjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten