vrijdag 23 maart 2012

Groetjes van Joep & co.Hoi lieve Aliene,

Hier even een berichtje van Joep en ons. Nou het gaat super goed met hem en ons. Het is het mannetje wel hoor. Hij is zooooooooooo ondeugend. Hij verzint steeds weer wat nieuws. Voor ons is het echt topsport. Af en toe gaan we nu een stukje met hem wandelen en dat vindt hij heerlijk.Hij vindt alles interessant en is voor de duvel niet bang.

Als hij stout is geweest en op zijn kop krijgt zit hij voor mij bijv.,dan kwispelt hij gewoon met zijn staart en blaft terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wel moeten we daarom natuurlijk ontzettend lachen. Af en toe mag hij op het gras rennen en ook dat is natuurlijk feest. Je moet hem door het gras zien rollen. Zit achter zijn staart aan en dan rolt hij een stukje naar beneden. Helemaal verbaasd is hij dan.Zo ontzettend leuk allemaal. Zelfs de kat is hij de baas. De kat zit dan te blazen en te meppen, maar het interesseert hem niets. Hij ontwijkt behendig de pootjes van onze blikje en blaft dat het een lieve lust is.

Hij groeit ook als kool. Hij is alweer 6 ons aangekomen. Hij weegt nu 4kilo en 6ons.

We hebben een echte teckel. Prachtig gewoon. We genieten volop van hem. Hij slaapt goed en is helemaal zindelijk. Hij heeft alles bij elkaar 4 ongelukjes gehad. Dus ook dat is super.

Ik hoorde van Joyce dat er bij Evelyn ook weer pupjes zijn geboren. Nou Evelyn van harte gefeliciteerd met de nieuwe pupjes. Heel veel plezier met ze .

Zo dat waren weer wat nieuwtjes van ons. Een fijne avond en een dikke knuf van ons voor julie.

Van Joep een lekkere lebberlik voor jullie en mama Benthe.
Liefs Nanda,Martien,Joyce en Bob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten