zondag 11 maart 2012

Groetjes van Joep & co.Hoi lieve Aliene  hoe gaat het bij jullie en met Famke en de andere snuitertjes?

Nou bij ons gaat het prima. Lachen wat af met onze Joep!!!!!!!!!! Wat een hond joh. Gisteravond naar een puppie party bij de dierenarts geweest. Hij heeft genoten....

Heerlijk gespeeld met een lang ruwharige jack russel die Jip heet. Zo leuk.Toen we thuis kwamen ontdekte hij dat hij een rondje bank kon doen. Je had zijn koppie moeten zien goud waard. Bij de puppie party kregen we allerlei informatie over de opvoeding, socialisatie en gezondheid van de pups. Nou had jij ons al helemaal voorgelicht, dus kwam alles mij wel bekend voor wat er werd verteld.Ook over het zindelijk maken en straffen van de hond werd het een en ander verteld. Woensdag heeft Joep zijn 2e enting gehad en is hij nogmaals helemaal onderzocht. Hij is helemaal goed gekeurd. De dierenarts vond het een prachtige pup. Dus complimenten aan mama Benthe en papa Fadiem die voor deze knapperd hebben gezorgd.(hahaha) En natuurlijk het goede huisje waar hij de eerste weken van zijn leven heeft doorgebracht.

Er waren bij die puppie party een paar honden die letterlijk uit de doos gehaald zijn en onder hun eigen viezigheid zaten. Ik kon het bijna niet geloven. Dat gaf ook problemen met zindelijk maken zeiden de nieuwe baasjes.

Weet je trouwens dat Joep al 4kilo weegt!!!!!!!!!!!! Hij eet ook geweldig goed.(gelukkig) Het was even moeilijk in het begin, maar nu doet hij het super goed.Vandaag is hij meegeweest op de fiets in de fietsmand. Je had hem moeten zien. Wapperende oren en hij kwam ogen tekort!!!!!!!!!!!!!!

Hij vond het geweldig. Martien fietste achter mij om te kijken hoe het ging, maar het ging super. Zo ontzettend leuk joh. We zijn ongeveer 3 kwartier weggeweest en nu ligt hij in de bench lekker te slapen. Dus absoluut voor herhaling vatbaar.

Wat kun je toch ontzettend genieten van zo'n hondje. Dubbel genieten natuurlijk want het weer is prachtig en wij fietsen heel graag.

Zoals jullie lezen gaat het echt heel goed met Joep. (gelukkig).

Voor jullie lieve groeten en een dikke lebberlik van Joep. Voor de snuiters ook een dikke knuf. Liefs Nanda, Matien, Joyce en Bob.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen